Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
marynka w chcesz dac jakies zagraniczne czy polskie? moj cale szczescie polak, ale i tak zupelnie inny gust jest chodzi o imiona... teraz truje dupe mi nad Martyna, choc tak miala na imie jego byla
tak jak pisalam moje typy to dla dziewczynki Annemarie [Anmari], Maja no i chyba ta Ewa. A chlopak Ludwik lub Gustaw. Tak naprawde chcialabym miec Stasia albo Wladzia, ale w Austrii to nie przejdzie, a i dziecku krzywdy nie chce zrobic
ja tez wybieram uniwersalnie, zeby bylo i tu znane i w Polsce. tu tez by Stas albo Antosia nie przeszlo... a AnneMarie to popularne takze w Skandynawii
A u nas stanelo na Guciu. Co prawda miala byc Maja, ale w sumie to jedna pszczolka i w sumie po problemie, bo imie dla dziewczynki nie jest latwo znalezc