Alfa, Milenka śliczne imię:-) Dagmara jakoś za "twarde" jak dla mnie;-)
Deizzi stanowczo bym za Adaśkiem obstawiała, może weż Antka na sposób powiedz mu jak fajnie będzie jeśli braciszek będzie miał takie same inicjały? no i powtarzaj przy nim jak najczęściej jak się da, że Adaś to czy tamto, może samo osłuchanie pomoże:-)
Anka, Mąż do Achillesa nie zdołał Cię przekonać?

Macie jeszcze czas a poza tym ja znam przypadki gdzie np imię było wybrane długo przed porodem a potem Rodzice zmieniali zdanie bo im do dziecka w ogóle nie pasowało, znajoma opowiadała mi, że do dziś ma albumy córki z pierwszych 3miesięcy zatytułowane różnymi imionami, chyba ze 3 albo 4testowali zanim wpadli na to "właściwe"
Basiatoja z tego co ostatnio widziałam to na forum chłopcy w przewadze, może po prostu dla nich łatwiej znaleźć fajne imie albo mamy chłopaków bardziej zdecydowane;-):-)
Monisia, Alicja bardzo ładne imię, to drugie oprócz Niny, które i mnie i Ł się podobało:-)
Roksa, masz rację, że zdania ze względu na teściów nie zmienisz, Wiktoria śliczne, uniwersalne i ponadczasowe imie.
U nas teść jak usłyszał, że Syn Szczepan to stwierdził, że żartujemy chyba i absolutnie tak nie powinniśmy dawać a teraz sam nie posługuje się pierszwym Jego imieniem (Jeremi)tylko Szczepcio mówi, o imieniu Bianka napisał, że w sam raz dla "małej bimbo" cokowiek by to miało oznaczać