• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto jest ojcem?

Witam. Niestety mam taką sytuację, gdyż nie wiadomo kto jest ojcem dziecka. Moja była uprawiała sex prawdopodobnie w dni płodne ( w prezerwatywie) ze swoim ex. Zrobiła test ciążowy po 10 dniach i pokazał jej negatywny. Po paru dniach się pogodziliśmy (2 miesiące przerwy bez kontaktu). 6 i 3 dni przed miesiączką współżyliśmy razem bez zabezpieczenia. W 36 dzien Cyklu ona zrobiła 2 testy wieczorem i rano dzień później które wyszły wynik pozytywny (dodam że jedna kreska była bardzo blada na 2 testach). Następnie dziewczyna wykonała kolejny test po 4 dniach i również wyszedł pozytywnie (ale z dwoma mocnymi kreskami). W dziem zrobionego testu była u ginekologa i przekazał jej ze jest w ciąży i zauważył pęcherzyk ciążowy i nie wie jeszcze ktroy to jest tydzień. Więc moje pytanie brzmi. Kto jest ojcem? :/
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Przy tak krotkim odstepie w stosunkach tylko testy dna po narodzinach dadza Ci odpowiedz. Lekarz okresli tydzien ciazy po wielkosci zarodka ale to nie da Ci zadnej gwarancji, do zaplodnienia moglo dojsc z plemnikow tamtego faceta jak rowniez owulacja mogla sie przesunac i to Twpj strzal mogl byc tym trafionym.

Bez testow DNA tak naprawdę nigdy nie będzie pewności co do tego, kto jest ojcem. Jeśli uprawiala seks z większa liczba mężczyzn to ojcostwo na 100% ustala tylko testy DNA.

Zgadzam się z dziewczynami jednak dodam że większe prawdopodobieństwo jest że to Ty jesteś ojcem ze względu na to że z Tobą był seks bez zabezpieczenia. Z ex z postu wynika że uprawiają seks z prezerwatywa jeśli nie pękła marne szanse że to on jest ojcem. Jednak 100 procent pewności dadzą tylko testy dna

Jak długie ona ma cykle. 36 dzien ?.. jeśli z tamtym było z zabezpieczeniem, a z Tobą nie.. to zapewne Twoje dziecko, jednak nikt Ci tego nie wywróży bez testu dna.
Kiedy były Twoim zdaniem te jej dni płodne ?

Witam. Niestety mam taką sytuację, gdyż nie wiadomo kto jest ojcem dziecka. Moja była uprawiała sex prawdopodobnie w dni płodne ( w prezerwatywie) ze swoim ex. Zrobiła test ciążowy po 10 dniach i pokazał jej negatywny. Po paru dniach się pogodziliśmy (2 miesiące przerwy bez kontaktu). 6 i 3 dni przed miesiączką współżyliśmy razem bez zabezpieczenia. W 36 dzien Cyklu ona zrobiła 2 testy wieczorem i rano dzień później które wyszły wynik pozytywny (dodam że jedna kreska była bardzo blada na 2 testach). Następnie dziewczyna wykonała kolejny test po 4 dniach i również wyszedł pozytywnie (ale z dwoma mocnymi kreskami). W dziem zrobionego testu była u ginekologa i przekazał jej ze jest w ciąży i zauważył pęcherzyk ciążowy i nie wie jeszcze ktroy to jest tydzień. Więc moje pytanie brzmi. Kto jest ojcem? :/
Pozdrawiam serdecznie

My nie odpowiemy kto jest ojcem, można gdybać, ale nie o to chodzi... pozostaje zrobić test na ojcostwo, z tego co slyszalam takowe mozna wykonać chyba w trakcie trwania ciąży.
Współczuję sytuacji.

Jak długie ona ma cykle. 36 dzien ?.. jeśli z tamtym było z zabezpieczeniem, a z Tobą nie.. to zapewne Twoje dziecko, jednak nikt Ci tego nie wywróży bez testu dna.
Kiedy były Twoim zdaniem te jej dni płodne ?
Jej cykle to mniej więcej 30-34 dni. Dni płodne miała od 22 lutego do 3 marca ja zrobiłem to 8 marca..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry