• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Ewa kochana tylko spokojnie. Może to jednak jakieś pozostałości albo dzień przewidywanej @@ (kiedyś lekarz wspomniał że mogą wystąpić na początku ciazy plamienia w dniu @) popatrz niektórym dziewczyna też się to zdarzyło i jest ok. Kochana spróbuj zasnąć choć wiem że dziś to pewnie będzie twoja najgorsza noc. Ale jeśli masz i tak nie spać pojedz do szpitala dla swoje święto spokoku? ! Trzymam za Ciebie baaaardzo mocno kciuki wierzę że wszystko jest ok.

reklama
Ewa ja w pierwsze ciąży miałam krwiaka i non stop krawienia żywą krwią, spokojnie. Staraj sie wyluzować. Nerwy i stres pogorszą sprawę. Oby sie nie rozkręciło. Kochana trzymam kciuki zeby z dzidziusiem było wszytko dobrze jutro.

Po pierwsze najwyższe stężenie prolaktyny jest w nocy, wiec jak nie karmisz/odciągasz w nocy to nie napędzasz laktacji. W nocy najwięcej mleka się produkuje no i to mleko to tłuszcze a dzienne to białka. Jeżeli podajesz mm a będziesz karmic małą tak samo czyli jedno karmienie musi być dodatkowo, a nie zamiast to ilość mleka twojego pozostanie stała. Bo jeżeli karmisz mm zamiast mlekiem swoim to o tę flachę będzie mniej, dodatkowo jak przestaniesz odciągać w nocy to produkcja zwolni. No i w efekcie podasz następna flache z mm bo tak właśnie to działa. jak chcesz rozkręcić laktacje to przystawiajodciagaj częściej.
No ja w nocy odciagam raz, karmie poki co raz cyckiem koło 4 bo 6 to juz dzien i potem tez pompuje.
Bede wiesz, dawac mm jak nie bede czuc sie na siłach na cycka - dzis jestem przygotowana na obie opcje :)

Hej dziewczyny,
Mam pytanie, jakie były zalecenia przed transferem, chodzi mi o te wszystkie witaminy, co trzeba brać, typu magnez, nospa, ananasa jeść, olej lniany pić, ktoś mógłby mi to dokładnie przypomnieć?Katep_7 może pomożesz?
Za m-c mam zamiar podejść do crio i chcę się trochę przygotować, mimo że, nie liczę na powodzenie.
Z góry wielkie dzięki;-)

reklama
Jestem juz gotowa na najgorsze spałam w nocy mam teraz plamienie ale niestety test juz wyszedł słabo dwie kreski ale jedna bardzo blada także koniec mojego szczęścia
Boli nie mam i nie miałam prawie tylko wczoraj silne krwawienie i bardzo duże skrzepy niestety
Nie wiem jak zniosę ta wizytę dobrze ze jest ze mną maź choć bardzo mi go żal bo wiem jak bardzo sie cieszył :( zreszta tak jak Ja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry