Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
ja dziś byłam na badaniach przed poniedziałkową wizytą. Zrobiłam też sobie powtórnie Insuline, bo wciąż do mnie nie dociera ostatni wynik..
Dodatkowo wymyślili sobie, (nie wiem czy sama klinika, czy to wytyczne MZ) grupę krwi mężą i wymaz na chlamydię (chociaż chlamydię robiłam w grudniu, z krwi i było OK). Badania są też dodatkowo płatne. Dziewczyny leczące się w programie też miałyście taki wymóg?
Po za tym dziś 2DC, wczorajsze tragiczne bóle przechodzą w zapomnieniea popołudniu zaczynam Ovulastan! ;]
Co do mycia okien....NIE NA WI DZĘ !!!!!!! Prawie tak mocno jak prasowania..![]()
Bez przesadyEwelin to ty jestes idealna pani domu skoro lubisz prasowac i myc okna.
Ja to zazdroszcze mojej tesciowej checi do sprzatania. U niej na niedziele jest tak wysprzatane jak u mnie dwa razy do roku na swieta![]()
Też jestem zdania, że jak daje to bierzAaa w ogóle to wczoraj z lekarzem rozmawialiśmy na temat zwolnienia. Ogólnie nie chciałam iść ani po punkcji ani po transferze. Jednak dr nalegał abym przemyślala zwolnienie po transferze. On twierdzi, że tak powinno być.
I mam zagwostke.
A gdzie tam! Brzuch płaski, no może lekko wystaje wieczorem.Dzięki dziewczyny
Anika zaokrągla Ci się już brzucho?Podzieliłaś się z bliskimi radosną nowiną?
![]()