weż na krechę !Dziewczyny co za kretynka ze mnie!!! Wystalam się juz 20 min w kolejce bo ludzi milion i zdałam sobie sprawę ze... Zapomnialam portfela! Musze jechac do domu, no kretynka, jestem na siebie wsciekla
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weż na krechę !Dziewczyny co za kretynka ze mnie!!! Wystalam się juz 20 min w kolejce bo ludzi milion i zdałam sobie sprawę ze... Zapomnialam portfela! Musze jechac do domu, no kretynka, jestem na siebie wsciekla
jak wygląda wogóle zakup in vitra?
Ja wyniki po 17 powinnam mieć![]()
Idziesz i masz np pierwsza wizytę +badania +leki. I za to płacisz. Masz ustalona kolejną wizytę+ usg + leki jeżeli potrzeba i płacisz znowu. Potem masz punkcję po punkcji ja płacilam już za punkcję i za transfer oraz metody jakie wybrałam. Nie płacisz całej sumy na raz. Tzn napewno jest taka mozliwosc ale.to zależy od leków itd. Ja część leków mogłam kupić w klinice cześć w aptece przy klinice. Tez nie wiedzialam jak to się odbywajak wygląda wogóle zakup in vitra?
Westi fajny ten Rewal, a gdzie sie zatrzymujecie? Mozesz polecic jakis hotel/pensjonat?
Ta miejscowosc raczej jest spokojna? Bedzie co robic z dzieckiem?