ewelin86
Fanka BB :)
Anika :*:* Ale to będzie długi tydzieńEwelin, zobaczysz serduszko za tydzien) i to będzie wzruszający widok
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anika :*:* Ale to będzie długi tydzieńEwelin, zobaczysz serduszko za tydzien) i to będzie wzruszający widok
![]()
Nie denerwuj pieroga ! bo jak ja jutro nie zobacze to dopiero pewnie za 2 tygodnie..już chce iść spac...Anika :*:* Ale to będzie długi tydzień![]()
Ja lykalam po drugim transferze, nie mialam żadnych efektów ubocznychdziewczyny,lykalyscie utrogest?czy zawsze dowcipine?bo mozna tak i tak,tylko ponoc sa ef.uboczne?mialyscie cos?
Ejjj,chcecie mnie z Westi w balona zrobic?Ann a nigdziepo prosu wzięłam sie za sprzatanie chałupy, a później M do babci mnie zabrał i dopiero o 15 dopadłam laptopa
Westi co przestań ??![]()
post brzmial troche inaczej,kretaczki

Jak widać wysokość bety nie ma znaczenia, przy duzo niższych dziewczyny widziały swoje kropki, a tylko ja nie widzialam . Jutro mam dzien prawdy, juz sie nie mogę doczekaćCześć dziewczynywybaczcie że się nie odzywalam ale dostawałam palpitacji serca jak czytałam forum
za bardzo się wami przejmowałam i przejmuje
nie da rady was się nadrobić
jutro mam wizytę. Nie wiem czego mam się spodziewać. Tak jak pisałam dwa tygodnie temu że zrobię bęte by zobaczyć czy doganiam martke
miałam chyba 19 dpt 7000 betę. To chyba dobrze
dzisiaj jest mój 27 dpt myślicie że jutro zobaczę serduszko?
Anika, nie wiem jeszcze. Lekarz kazał mi zrobić po 12 i 14 dniach od transferu, czyli wychodzi 16 maja. Czy wcześniej może coś już wyjść? 10 maja mam urodziny i beta byłaby najcudowniejszym prezentem, ale to na nią za wcześnie. Wpisz na razie 16 maja, najwyżej zmienimy :-)Anne, Butterfly, to na kiedy wpisujemy betowanie?
neich się Kropki ładnie wgryzają![]()
Ta tralalal....Anne, Butterfly, to na kiedy wpisujemy betowanie?
neich się Kropki ładnie wgryzają![]()
bedzie przez zaskoczenie
Ja wlasnie wsunęłam 8 z jabłkami, cynamonem i śmietanka. W pracy zamawialiśmy, a wczesniej koleżanka mi kupiła 3 ogromne kiszone ogórki, wsunelam je w trzy minuty chybaWidzę, że kolejny pierożek na forum będzieA teraz to i mi się zachciało tych pierogów
![]()