Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robiszNajpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle
Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?
Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobraUśmiałam się
Guza nie masz?
Ann)) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało
Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?
Gratulacjeeee!!!!
Jeju gdzie Ty te bety robiszNajpierw 3 maja, teraz po g.9 masz już wynik nieźle
Agatek super, że z maluchem wszystko OK! Wiem, że łatwo mówić...ale WYLUZUJ troszkę. Jesteś chodzącym kłębkiem nerwów. Meliskę pijesz?
Westi o nie kochana. Pesymistka to moje II imię. Nie oddam
Jak się czujesz? Boli coś? Jutro beta?
Opcja ze słupem - dobraUśmiałam się
Guza nie masz?
Ann)) ile tym pociagiem jedziesz? Rozsiądź się tam wygodnie żeby kropków nie wytelepało
Na 99 % decyduję się na Novum. Ugadam się jeszcze dokładnie co do wizyty.
Pytanko. Bo nie wiem kiedy ta @ przylezie a od niej wszystko zależne... Ile czekałyście po stymulacji, po której nie było transferu od razu? Monia jak u Ciebie było?
Teraz się uda!Falka, super, gratulacje !
Oni mi w Krakowie kazali brać leki przez tydzień jakoś 22 d.c. dostałam krawienia, bardzo szybko. Tyle, że to długi protokół i inny lek brałam ten żelowy crinone. W invikcie nie pamiętam jak to było ;/ bo też nie było transferu. Ale teraz było bardzo szybko, aż się bałam czy czasem doktorek się nie pomylił.
Agatek, super i już spokojnie
Ann, szczęśliwej podróży:*** !
westi, no właśnie kiedy nam się pochwalisz?
Ja uwielbiam maj... wczoraj miałam imieniny...ale zbytnio nie obchodzę.. czuję się wtedy starowolę urodziny
Ale dostałam prezenciki, więc milusio
A za 5 dni rocznica ślubu... jakby się udało ivf za 1 razem to bym miała termin właśnie w rocznicę jak liczyłam...Byłam pewna, że się uda... a tutaj już 4 zaraz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hym,dobre pytanie. nie zapytałamNajki gratuluje decyzji. Mam nadzieje ze ta klinika przyniesie ci szczescieDo kogo sie zapisalas? Polecam dr. Zygler.