Hej dziewczyny! troche mnie tu nie było, byłam parę dni w pl wiec to całkowicie mnie pochłoneło i brak czasu na bb

Ale juz jestem:-) Nie nadrobiłam jeszcze zaległosci-cięzko bedzie, ale sie postaram
Zosia widze że ty juz po transferze, trzymam mocno kcuki za sukcies, kiedy testujesz???
Marcikuk gratuluje chłopaków, ale bedziesz miała wesoło

Niech tam zdrowo sobie rosną;-)
hope super że juz za tyzień transfer, przepraszam ale nie pamietam, Ty masz na naturalnym czy stymulowanym??? Trzymam kciuki &&&&&&&&
ilonka trzeba mieć nadzieję, że bedzie dobrze i że hiperka Cię nie dopadnie, kiedy masz zaplanowany transfer???
U mnie w końcu też wszystko rusza:-) Dzis, a własciwie juz wczoraj, bo jak toz pisze to juz jest niedziela, przylazła do mnie @, troch zrobiła mi niespoziankę, bo pojawiła się tydzen za wcześnie

miała być na początku sierpnia a tu przylazła juz teraz. Miałam bardzo krótki cykl bo trwał tylko 24 dni, chyba nigdy tak nie maiałam, mam nadzieję ze to nic złego. Ja się w sumie cieszę, bo wszystko szybciej sie zacznie;-) dzwoniłam juz do kliniki i wizytę mam w poniedziałek o 12", takze w końcu startujemy! ale się cieszę, że juz niedługo dadzą mi mojego mrozaczka

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i oczywiscie bez wzgledu n to na jakim jesteście etapie trzymam mocno za was kciuki:-)