lilonka ja tez mialam ok 24 jajeczek pobranych (14 sie zaplodnilo i zostalo w koncu 8 blastkow), tez cos mowili ze moze byc hiperka ale ze ja nie latalam jeszcze po necie i forum tez nie to nie wiedzialam co to jest, niby mialam lekka ale szczerze...nic nie zauwazylam :-), pije tez duzo, wiec moze to pomoglo, nie stresuj sie tylko obserwuj co sie bedzie dzialo i badz w stalym kontakcie z lekarzem
zosia dzieki za pamiec, bo pytalas gdzies tam co u mnie...bylam na podgladaniu endo i transfer mam w przyszlym tygodniu- luz pomieszany ze stresem, taki nasz los...i do tego te hormony napedzaja dziwne nastroje od hurrrrrrrrrra do buuuuuuuuuuu, troche mnie to wykancza teraz znow tylek jak szafa trzydrzwiowa i cyce jak donice ech...od dzisiaj biore juz progesteron i od ponad 2 tygodni estradiol, zobaczymy strach pomieszany z radoscia, sama juz nie wiem....
a ty widze ze dobrze sie czujesz, ten czas szybko przeleci i bedziesz wiedziala, hustawki nastrojow to norma, trwaja przez caly 1 trymestr, potem jest ciut lepiej
marcikuk gratuluje chlopakow :-) to bedzie duecik

, widzialam gdzies na youtube jak taka dwojka sobie gadala, boskie!!! chlopaki to zwarty team-tak gadam bo sama mam chlopaczysko-wazyl przy urodzeniu wiecej niz niektore blizniaki razem wziete wiec liczy sie podwojnie ;P