reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

jajko.jpg

W wielkanocne święta, które niosą wiosnę,
Układam w wiązankę życzenia radosne.
Kolorowe – jak bukiet tulipanów.
Promienne – jak słoneczne żonkile.
I daję Wam tych kwiatów tyle,
By starczyło do Bożego Narodzenia –
Wtedy śnieżno – białe ułożę życzenia.

Wesołego Alleluja i smacznego jajka,
suchej głowy w dzień dyngusa –
życzy koleżanka

stylowi_pl_dziecko_5471029.jpg

Załączniki

• Wielkanoc.jpg
    Wielkanoc.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
dziewczyny miałam być twarda i nie robić sikancow ale się zlamalam i zrobiłam dzisiaj 9 dpt i coś się maluje, to znaczy zaczyna być widać druga kreskę a raczej jej cień :) nie chce się cieszyć za wcześnie . Co o tym myślicie ?

Ja mysle,ze zajaczki swiateczne zaczynaja juz kicac ;-) Idz dzisiaj na bete ;-)

Witajcie dziewczyny!
Nie wiem co u was sie dzieje,nie mam neta,dorwalam telefon z wifi i pisze do was,a nie umiem ani cofnac,ani nic.
Gratuluje tym,co powinnam,a za reszte trzymam kciuki.
A ja 2 dzien becze.... Po tym wszystkim,nie wiem juz co i jak.
Na poczatku po transferze czulam jakies cos,delikatne ciagnienia,uczucie ciezkoaci,nawet piersi byly wrazliwsze z sutkami,jKby ciezsze a teraz.....
Od 2 dni nie czuje piersi zmalily,brzuch i jajniki ciszA i od tych 2 dni mam parcie na sto...wiecie o co chodzi.boje sie,wiem,jak sie czulam po udanych imseminacjach i to parcie,to tak jakbym wogole nie zalapala,albo tak mialam w pozamacicznej,ale w pozamacicznej tez czulam ciazowe delikatne skurcze macicy a teraz nic....a nic.
Bardzo,berdzo sie boke...
I pytanie do dziewczyn,co aplikowaly luteine,czy czulyscie.zmiany w pochwie podczas aplikacji i od kiedy.....? Tylko szczerze,ja mam tam NORMlnie jak zawsze.
Dziekuje,pozdrawiam wszystkie

Moll kurczę wiedziałam ,że coś musi być nie tak z Tobą...długo się nie odzywałaś. W takich momentach czuję się strasznie...Wy mi doradzacie, pocieszacie...a ja jak ktoś potrzebuje porady to totalna klapa...:-( Na szczęście są tu mądre głowy...napewno szybko rozwieją Twoje wątpliwości...

Miało być Molla gdzieś mi " a " zżarło :wściekła/y:
Jedyne co wynika z moich obserwacji tutaj to ,że objawy lub ich brak nie ma większego znaczenia...każda próba jak i każda ciąża jest inna ....więc główka do góry, czekaj cierpliwie na bete

Molla kochana nie martw się i nie nakrecaj. nie umiem ci powiedziec czy coś mi się zmieniło w pochwie:baffled:. przecież wiesz że niektóre dziewczyny nie mają żadnych objawów. ja poprzednio jak zaskoczyłam to też inaczej się czułam niż teraz więc to chyba za każdym razem jest inaczej:confused:. trzymaj sie dzielnie i mysl pozytywnie. ja cały czas trzymam kciuki z was&&&&&&&&&&&&&&&&.

Molla wszysko będzie dobrze, nie trzeba mieć objawów, aby się udało. A co do luteiny to ja raczej cały czas przyjmuje ją bez większych zmian, czy objawów, zrobiło się "tam" ciaśniej, ale kiedy to nie wiem. Molcia - myśl pozytywnie, ja wierzę,że się udało &&&&

Ikasia gratuluje gromadki zarodków i powodzenia jutro na transferze &&&&

reklama
Molla - nie stresuj się. Brak objawów nie koniecznie oznacza brak ciąży. Ja trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że się uda. Życzę Ci tego z całego serca. Pozdrawiam.

Do góry