reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje, wspierające , dzielne i wytrwałe kobiety :
images
images

gosia przykro mi ze jeden maluszek odszedł:-( ale ważne że drugi został i dobrze się rozwija:tak:
Ikasia noo gratuluję 20 zapłodnonych jajeczek, super wynik:-) Trzymam kciuki żeby jaknajwiecej z nich ładnie się dzieliło i przetrwało jaknajdłużej:tak: Ponoć te 5-cio i 6-cio dniowe mają wieksze szanse, ale wiadomo jak to jest to leoteria, czasem przyjmóją się 3 dniowe a 5 nie i odwrotnie, nie ma chyba reguły. Pytałaś o ilosć transferowanych zarodków ja zawsze brałam po jednym, bo boje się i nie chę ciąży bliźniaczej, ale jak podaje się dwa jest niby większa szansa. Decyzja nalezy do ciebie;-) jakby co to powodzenia jutro na transferze, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&7
Jogo noo myśle, że pocichutku można zacząć ci gratulowac, jak jest cien cienia znaczy że na bank coś tam się dzieje. lec na betkę jaknajszybiej!!!;-)
Molla dziewczyny już tu pisały ale ja się powtórze, brak objawów wcale nie oznacza porażki, róznie bywa, ja w zasadzie też niewiele czułam, do dziś nie mam prawie zadnych objawów, takze spokojnie, napewno wszystko bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki;-) Ja tez biorę progesteron dopochwowo 2x dzinnie i powiem ci że tam jest róznie, jednego dnia ciaśniej drugiego wrecz przeciwnie, więc chyba nie ma się tym co sugerować:tak:Głowa do góry! Uda się!!!!
Malinuś noo gratuluję transferku, od dziś jesteś w ciąży i oby tak zostało na kolejne 9 miesięcy:-)

Gosiu bardzo mi przykro z powodu straty jednego z maluszków, ale głowa do góry – najważniejsze, że drugi miewa się świetnie

Malinuś masz już swoje skarby pod serduszkiem, niech tam zostaną na całe 9 miesięcy.

Molla – przewinę przez kolano Ciebie. Czarne myśli nie są w Twoim stylu. I chciałam Cię poinformować, że jesteś w ciąży!!! Baaa nawet bliźniaczej ciąży. Taki ostatni trend na tym forum, więc spokojnie, głowa do góry. Wszystko jest na pewno na najlepszej drodze. Akcja spontan ma zawsze 100% powodzenie.

Ikasia – ja widzę, że u Ciebie Wielkanoc pełną parą. 20 jajeczek, 20 zapłodniony....hmmm to się nazywa wynik. Powodzenia dzisiaj na transferku.

Jogo – cieszę się bardzo, beta będzie dla Ciebie jedynie formalnością :-)

A ja uciekam spać, bo na 9 jadę na dyżur jeszcze :baffled:. Jakoś mało to pocieszające, ale cóż, nikt nie powiedział że będzie łatwo.

reklama
witam wszystkie dziewczyny w ten wielko sobotni poranek:)
Malinus dbaj o siebie teraz !
ikasiawynik masz po prostu rewelacyjny! Myśle ze z ta ilością powinni cię przetrzymac do blastocyst żeby moc określić które są najsilniejsze ale to już decyzja embriologow i twoja.
Ja kochane nie mam możliwości zrobić bety więc mogę tylko powtórzyć sikanca jutro:( szkoda bo jestem strasznie ciekawa co się teraz w moim brzusiu dzieje:sorry2:? Moze po św uda mi się coś wymyślić w szpitalu żeby zrobili bo tak normalnie to nie robią. A teraz lecę szykować koszyk do swiecenia i kroic salateczke wielowazywna mniam:)) pozdrowionka

Do góry