reklama

Kto po in vitro?

reklama
Alternatywa mi kazali brac acard 2xdziennie od 2dc zarowno w trakcie stymulacji jak i w cyklu transferowym. Niestety nic nie mowili zeby przed punkcja zrobic przerwe ale wyczytalam ze trzeba i 3dni przed punkcja przestalam brac.

Kinga ja tam wierze w Twoje zarodeczki bedzie dobrze, dzisiaj kolezanka zrobila bete i 6dpt dwoch 3dniowych zarodkow juz miala bete 6.88 i nawet jej sikacz wyszedl:-) Ale sie ciesze wiec u Ciebie tez bedzie dobrze...

Ja oczywiscie tez zrobilam sikacza 10tke i dupa zreszta juz jestem pogodzona, jutrzejsza beta to tylko dla kliniki bo wiadomo... Mam nadzieje ze w klinice nie beda robic problemow i pozwola mi zaraz podchodzic do nastepnej stymulacji...

A co do info w sprawie zarodkow ja mialam dobrze bo kazali mi dzwonic prawie codziennie i sie dowiadywac jak to z nimi jest wiec bylam na bierzaco... :-)

Majka mnie po punkcji w ogole brzuch nie bolal, na nastepny dzien mylam juz okna w domu:-)

Minni27 a mi wlasnie kazali brac lutke przed transferem i punkcja...

alternatywa ja bralam acard jedna dziennie

Kinga_1 a co w przypadku jesli ktos bierze aspiryn cardio bo mial wczesniej robione badania na p/c antyfosfolipidowe i wyszly pierw podwyzszone ale na granicach normy a potem spadly ponizej 2... i lekarz gin kazal je dalej brac? to w tej sytuacji bierze sie przed i po ? ja tez mialam duzy brzuch po lekach...

Alternatywa ja bralam caly czas spiryn cardio i przed i podczas punkcji

Dziewczyny ja bralam podobnie ten acard 2x1 tabletce od poczatku cyklu w ktorym mialam miec criotransfer tyle ze na dwa dni przed punkcja nie bralam a pozniej znowu. A wie moza ktoras kiedy mozna lub powinno sie go odstawic w przypadku ciazy??

Madzia76 miałam dzwonić dziś rano bo wieczorem byłam już taka obolala a di tego brzuch jak w 3 mc ciąży ;) ale teraz już dobrze się czujr ból prawie ustąpił, nie man gorączki i spadło mi 2 kg które nabylam podczas stymulacji ;) więc nue zatrzymuje wody w organizmie. Tak więc nie będę robić paniki. Narazie czekam na telefon z klikni jak moje komórki i kiedy ewentualny transfer.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry