Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GizaS - super, że jesteś już po. Ja miałam robioną histeroskopię w ramiach zleceniach ( bez płacenia) w szpitalu. A odnośnie długiego protokołu to właśnie różni się tym, że bierzesz antyki właśnie i niczym więcej.
mmm... - kochana jakby coś było nie tak na pewno daliby ci znać.Ale nie ma opcji, żebyś nie miała zarodków, bo pamiętam, że miałaś sporo komórek.
alternatywa - tak jak mmm... mówi, acard bierze się po punkcji, nie wcześniej.
Mmmm na kiedy masz termin transferu? Do mnie na drugi dzień dzwonił embriolog z inf jak sprawy stoją. A tobie co powiedzieli masz czekać na tel?
mmm, u mnie w klinice jest tak, że jak nie ma telefonu to wszystko jest ok, gdyby było tak, że żaden zarodek nie przetrwałby to byłby telefon. Oby nigdy się tak nie zdarzyło żadnej z nas.
alternatywa, ja aspifox (odpowiednik acardu) zaczęłam brać tydzień przed transferem, teraz na czas @ nie biorę.
mmm... - no to będziesz miała 6 ładnych zarodków:-). A co robisz z resztą komóreczek? O ile to nie tajemnica oczywiście
mmm... - to może inna klinika chętnie przyjmie? Szkoda byłoby komóreczek.