Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale endokrynolog mi powiedział dzisiaj, że to może być spowodowane wysokim poziomem prolaktyny.. No, ale i tak nastawiam się na poród jeszcze w listopadzie (termin mam na 14.12), ale wszystkie znaki na niebie wskazują, że Marysia będzie szybciej wychodzić.. Samo USG wskazuje ze średnich pomiarów, że jestem gdzieś na przestrzeni 35+6 - 36+2 a moja Hulkowa waży ponad 2,5 kg

Co do prolaktyny, są kobiety które mają prl pod obciążeniem super a i tak mleko czasem jest. Najczęściej podczas sexiku, ale u nas to prolaktyna jak nic!
Zatem +/- 2tygodnie to jest nic. no i jakośc badan usg jest powalająca. Moja bratanica miała być bardzomalym wcześniakiem w 33tc niby 1,8kg a miała 2,5kg. Na sali były panie z "dużymi" dziećmi na usg, a moja bratanica okazała być się największa. Z czego w 34tc jak się urodziła, jeszcze była owłosiona więc waga nie świadczy o stopniu rozwoju dziecka. I tu można się naciąć dlatego nawet w 36tc podają sterydy. Masz wytrzymać do 37tc, bo najzdrowiej dla dziecka
ja mam jeszcze pare dni:-) a potem hulaj dusza piekła nie ma:-)