reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie wypiłam drugą dawkę płynu w celu oczyszczania przed kolonoskopią. Ochydny ten płyn, smakuje jak woda z dużą ilością soli i cukru, bleh.... O 20.30 mam badanie i jak będzie wszystko OK to dostane tylko opis z badania, ale jak nie będzie OK to wezmą wycinek do badania hist-pat. Proszę trzymajcie kciuki, żeby było wszystko OK, nie chce po raz trzeci w tym roku czekać na wynik hist-pat :-(

mazenka - jedyne pocieszenie w tej całej sytuacji jest takie, że będę miała znieczulenie ogólne i będę smacznie spała :-) Ale musiałam sobie za nie zapłacić 170 zł, bo NFZ płaci tylko za badanie.

A poza tym głodna jestem! Od wczorajszego śniadania nic nie jadłam :-(

mazenka - dzięki, taki to nasz kochany kraj :baffled: Teraz idę się położyć, ponieważ ten płyn powoduje, że kręci mi się w głowie, nie dobrze mi i brzuch mnie boli :-( Później wejdę przeczytać Twoją relację z transferu :tak: Jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się.

Cześć Dziewczyny! :-)
Pozrawiam wszystkie i trzymam kciuki za dziś testujące. Na forum jestem codziennie sprawdzając co i jak. Niektóre dziewczyny pewnie mnie pamiętają Lawendowy_sen, Lolitka. Ja jestem po 1 nieudanym podejściu w marcu, teraz we wrześniu szykuję się na 2 raz. Do rządowego się kwalifikuję ale jest kolejka i to byłby przyszły rok dopiero, a ja chcę spróbować już - wiele czasu nie mamy :-).
Dlaczego się dzisiaj odezwałam - żeby dodać Wam otuchy- tym, które miały niskie AMH. Mnie w styczniu przed pierwszym ivf wyszło 1,6, a teraz - koniec lipca 1,95 - badanie w tym samym laboratorium. Mam tylko jeden jajnik. Chcę powiedzieć, że to prawda, że AMH jest obniżone po operacjach na jajniku lub po chemii, a potem po jakimś czasie może się to jednak trochę odbudować - jestem na to dowodem :-) Cieszę się niezmiernie, zwłaszcza, że już jestem po 1 stymulacji, więc normalnie wynik powinien być niższy a nie wyższy. Więc dziewczyny więcej optymizmu! Ja to podejrzewałam od początku, że tak może być bo moje FSH jest 3,6 więc całkiem nieźle. :-) Tak się cieszę, staram się jak najlepiej przygotować do kolejnego razu :-)

reklama
mazenka - czekam z zaciśniętymi kciukami na pozytywne wieści:)
Lilia - oj za Ciebie dziewczyno też mocno trzyma. Jak dasz pozytywną relację to może sama się odważę.
dzidziuś - za pozytywny test &&&&&&&&&&&&&&&&& a to sikańca robisz?
Jogo - ja po 2 szczepieniach nadal miałam brak hamowania... brak hamowania oznacza brak przeciewciał chroniących zarodk przed odrzuceniem. Dodam, że po 4 szczepionkach miałam już test ok i ani naturalne starania nie wyszły ani iui... Oprócz tego mlr-a miałaś jeszcze coś robione? np test IMK albo CBA?

Do góry