reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

lilia powodzonka na badanku:)
dzidzius czekamy razem z tobą na wysoki wynik :)
Mazenka już od dziś będziesz kobieta w ciąży ! Super
zula co to jest to imk i CBA ? Ja miałam dużo badań dałam za nie ponad 5tys. Wszystkie przeciwciala , HLA klasy 1 i 2, nk, oznaczenie receptorów kir, ale tych które napisałeś nie kojarze.

reklama
Jogo - to są testy subpopulacji limfocytów. Niby z tego immunolodzy też coś wiedzą... Przeciwciał nie masz prawda? A gdzie robiłąś badania?

dzdziuś - czekam na Twoją betę i non stop odświeżam stronę:)

dzidzius - coś tam wzrosło, ja bym jednak powtórzyła betę za 2 dni dla pewności.

zula - to nie o to chodzi, że beta jest negatywna, tylko, że powinna być na określonym poziomie w pewnym okresie czasu.
Na moim pierwszym wyniku z bety, który wynosił 0,100 (oszałamiająca liczba :no:) jest następujący zapis:
Kobieta w ciąży (tydzień ciąży zdefiniowany jako pełne licząc od początku ostatniego okresu miesiączkowego:
3: 5,8-71,2
4: 9,5-750,0
5: 217,0-7138,0
6:150,0-31795,0 itp.

Nie wiem jaki mam progesteron, bo nie robiłam, a dlaczego ma to znaczenie? Nic mi o tym nie wiadomo.
Dzwoniłam do kliniki i powiedzieli mi żebym jeszcze zrobiła test w poniedziałek, bo może za wcześnie, ale sam Gin. kazał mi zrobić test w 6 lub7. Natomiast pielęgniarka z kliniki powiedział żeby poczekać do 11 dpt.

reklama
Do góry