reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczęta, mam takie małe pytanie. Na pierwszą wizyte do lekarza w sprawie in vitro muszę mięc AMH??? Czy mogę zrobić poźniej, po wizycie i po tym co mi powie. Badanie nasienia M mamy i moje hormony z kwietnia. Czy to wystarczy??? Pomóżcie...jak to było z Wami.

Jeśli chcesz skorzystać z rządówki to na pewno tak, razem z FSH, ale jeśli idziesz prywatnie to różnie jest, niektórzy mogą chcieć inni nie, ja bym zrobiła, bo po co czekać i płacić za kolejną wizytę

reklama
nati - najlepiej już mieć to badanie , bo i tak każą zrobić a lepiej czasu nie marnować . Ale jak już nie masz na to czasu to bez paniki po prostu zrobisz później.Pozdrawiam

LAWENDOWY - słonce, rany jak się cieszę, Kochana w ciąży jesteś i jest to potwierdzone. Tańce pomogły, ale jestem szczęśliwa i gratuluje Tobie i tatusiowi. Spokojnych 9 m-cy. Skacze z radości :tak:
075.jpg

P.S. To teraz liczę na stały dopływ fluidków ciążowych ;-):-D

Załączniki

• 075.jpg
    075.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja beta 11 dpt dwóch 3-dniowych zarodków poniżej 1:zawstydzona/y:muszę powtórzyć betę w środę i dopiero odstawić leki ale nie łudze się że beta skoczy:zawstydzona/y:nie mam mrozaczków, muszę od nowa zaczynać. Powiedzcie mi proszę kiedy mogę przystąpić do kolejnej stymulacji? Najchętniej to bym tylko ten cykl odpoczeła i od kolejengo znowu stymulacja. Jestem w rządówce ale tym razem zrobię scratching, imsi i embryogel

Zbadałam też dzis progesteron i mam 24. Ale to i tak nic nie świadczy a zbadałam tak proforma razem z betą. Pewnie @ szybko nie przylezie. Jeszcze dziś i jutro luteina 12 tabletek dziennie to @ może w przyszłym tyg:baffled:

Giza - cześć , bardzo mi przykro ale niestety nie udało się , masz rację nie ma się czym łudzić.Nie jestem na bieżąco ale jeżeli miałaś teraz stymulację to lepiej odczekać 2-3 cykle , tak naprawdę jak dostaniesz @ to umów się na wizytę i lekarz Ci powie co i jak.
PS ja też jestem w Gyn
Dziś jestem w 2 dpt mrozaczków , miałam i scratching , i embrioglue i AH a czy przyniesie to jakiś efekt to się okaże (to mój 6 transfer) ale 1 z tymi wszystkimi dodatkami.
Jeżeli będziesz chciała scratching to na pewno masz 1 cykl więcej do odczekania

Dziewczynki, przepraszam za nieobecność ale w środę jadę na urlop i nie potrafię się ogarnąć.

Giza - tak bardzo mi przykro. Normalnie, że wszystkim nie może się udać:(

Lawendowy - Tobie gratuluję za to z całego serducha.

Ja byłam w piątek Jerzak. Kazała mi badania porobić i nie wiem czy zrobię bo jestem ze śląska a mam zrobić je w Warszawie i to na czczo więc nie wiem czy będzie mi się chciało jeszcze z hotelem bawić... A Pani doktor powiedziała, że ona wie co mi jest tylko badaniami to musi potwierdzić. Aż mi się śmiać zachciało:) i 300zł nie moje:)

reklama
Do góry