reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny zakwalifikowali nas:)
malo jestem po 3d po scratchingu i leki chłodza sie w lodówce:)

zaczynamy od soboty 1 zastrzyk długi protokół
i pomocy czym wy sie stymulowałyscie

lawendowy super jeszcze raz gratuluje betki

kwiatuszek - super wiadomości , gratuluję teraz nic tylko do przodu

lawendowysen - beta extra , nie ma co !!!!!!!

mazenka - Tobie również gratuluję , a fluidy jeżeli się da to i ja poproszę

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeszcze raz Wam gratuluję:-).

Jo fluidków nie zabraknie, przesyłam i będę przesyłać i dla Ciebie:-D &&&&&&&&&&&&&&.

Kwiatuszku ja tez mialam gonapeptyl 0,1 od 21dc pozniej chyba od 6dc gonal 150j.....w ostatnim dniu brania gonalu mialam endo 13mm a w dniu transferu to nawet nie wiem bo nie mialam juz usg ale pewnie cos podroslo...
Ja sie super stymulowalam bo endo super uroslo, sluz byl mega rozciagliwy :p pobrano mi 13 komorek, z czego 12 bylo pelnych i 12 sie zaplodnilo. Do stadium blastocysty przetrwalo 7, 1blastke 3AA mi podano reszte zamrozono ( mam bardzo ladne zarodki jak to powiedzial prof 3 i 4; A i B)

Mi niestety sie nie udalo przy tak ladnie sprzyjajacych warunkach, teraz tzn w 21dc bede miala scratching endo a w pazdzierniku wracam po dzieciaczki :)

Tobie zycze udanej i owocnej stymulacji....

Lawendowy
beta super przyrosla, bedziesz jeszcze powtarzac? Czy czekasz juz na usg?

Mazenka gratuluje serduszka, pewnie piekny widok
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
az nie potrafie sobie go wyobrazic :p

Mazenka gratuluje serduszka, na pewno bardzo fajne uczucie:)
lawendowy piękna betka:)
hope 3mam kciuki za twoje dzieciaczki!
kwiatuszek gratulacje kwalifikacji:)
a ja jutro składam jajeczka:) 8;30 punkcja:)
milego wieczoru dziewczynki ide sie powoli szykować bo o 5 pobudka:/

reklama
Do góry