reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

A jak sie liczy owulacje od punkcji? bo juz u mnie 2 tyg od punkcji... wiec niby powinna przyjsc @? chociaz ja nigdy nie dostalam @ jak bralam leki... dopiero jak odstawialam... to bylo po 2-3 dniach...

Olusia ja tam specjalistka nie jestem ale tak na chlopski rozum owulacja jest w dzien punkcji no bo na pekniecie dostajesz ovitrele, wiec termin @ po okolo 2 tygodniach - tyle ze jak bierzesz leki to chyba sie nie liczy ja bynajmniej tez okres dostalam 3 dni po odtawieniu lekow...

reklama
Zuzia bo wiesz spotkalam sie na forum ze laski pisaly ze dostaly @ nawet jak braly leki a w ciazy nie byly, dlatego sie pytam...

Lindi... wytrzymalam... jeden dzien mnie nie zbawi... jutro bedzie wszystko jasne...

Olusia7982: odnośnie programu to nie wiem jak to jest.
O metodzie i ilosci komórek do zwyklego czy ICSI zdecydował lekarz biorąc pod uwagę ilość komórek i plemniczki, które były jak to powiedział lekarz bardzo skoczne:-)

Olusia7982: odnośnie programu to nie wiem jak to jest.
O metodzie i ilosci komórek do zwyklego czy ICSI zdecydował lekarz biorąc pod uwagę ilość komórek i plemniczki, które były jak to powiedział lekarz bardzo skoczne:-)

U nas o ICSI - zdecydowalo slabe nasienie m, bo wlasnie gdy sa slabe plemniczki stosuja ta metode.

Nie wierze w to co usłyszałam, 14 dc pęcherzyk + endometrium tylko 7,6. W zeszłym miesiącu 14 dc endometrium 10.

Siedze i rycze, mam dość. Jestem załamana :no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo ale robilam badania i tak mi zeszlo, mam juz niektore wyniki badan i jestem przerazona mutacje genowe: tj. mutacja genu C677T DODATNI, mutacja genu A1298C DODATNI pomuszcie co to znaczy wiem ze zle jak to sie leczy pewnie przez to te moje niepowodzenia... z jednej strony ciesze sie ze jest jakis powod niepowodzenia a z drugiej jestem zalamana bo boje sie ze przy tych mutacjach nie zajde w ciaze nawet przy in vitro albo nie bede mogla miec dzieci tak ryczec mi sie chce

lawendow sen pomoz bo jak sie nie myle to tobie tez cos tam w tych mutacjach wyszlo zle...czy to sie leczy i jak... ja chyba zwariuje tak strasznie sie boje ze nie bede mogla miec dzidziusia

zula
anty tg wyszlo mi ok w ogole przeciwciala co mi zlecil ten lekarz wyszly ok czekam jeszcze na ten test blokowania czy hamowania... narazie to dobily mnie te mutacje a ty juz po crio???

Ostatnia edycja:
reklama
Gizas teraz kciukasy za Maleństwo zeby zostało na 8 miesięcy:)
Lilia słońce nie płakulkaj, przecież wiesz ze wszystko jest możliwe, kiedy masz następne usg?
Kasik ale przeżycie co za sucz, nie dość ze stres związany z punkcja to jeszcze ona, kurde czy ona wie za co jej płacą? Wrrrrrr na szczescie byli tam jeszcze ludzie z sercem więc cieszę sie ze wszystko dobrze:) no i transfer udało sie na poniedziałek ustawić:) jupijajej

Dzisiaj mam taki senny dzien ze masakra, zasypialam w kolejce do immunologa, wyniki poprzednie odebrałem , miedzy innymi CD56 i komórki NK, wszystko oki:) inne tez, nie mam pojęcia co Tomka wyniki, ale są oki, jutro wam wrzuce na podgląd, dzisiaj dostałam dalszą cześć np p-ciała anty TPO i anty TG oraz CTD-screen i da DNA co kolejek one oznaczają:laugh2:

Do góry