reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny, od jakiegos czasu was podczytuje ale siedziałam "w krzakach" , nie miałam siły zeby sie ujawniac jestem świero po poronieniu w 6 tyg ciąza przestała sie rozwijać...beta była książkowa, wzrastała idealnie, dzien przed 1 usg zrobilam po raz kolejny bete zeby miec pewność ze wszystko OK i wtedy przyrost był za mały..z 560 przyrosło tylko do 720..podejrzenie ciąży pozmacicznej, wyladowałam na tydzien w klinice w Bytomiu, skonczyło sie łyżeczkowaniem.w marcu chce podejśc do crio, mamy jeszcze jednego blastusia 2AB. U nas problem po stronie męza 97%MAR, u mnie wszystko super. Mam 35 lat (za dwa miesiace) ruszylismy z programem rzadowym w pażdzierniku krótkim protokołem ,stymulowałam sie 8 dni gonalem, wychodowałam 20 pecherzyków z czego 6 było super jakosci, po zapłodnieniu 2 nie dotrwaly,kolejne 2 sie poddały w 6 dobie a dwa nam zostały...Liczymy sie w Provicie w katowicach u dr P:-) to tyle mojej krótkiej i smitnej historii, Bede ndal was podczytywac, trzymac a was mocno. Powodzenia !!!!!!!

Olusia ja też w środę dostanę zmywarkę! :-D

Jo.M. powtórz betę za kilka dni, bo jeszcze nic nie jest przesądzone.

Siaga gratuluję przyrostu :-)

Olusia, Esiek trzymam kciuki za Wasze betki!

Generalnie kibicuję każdej z Was i przepraszam, że nie wymieniam z imienia, ale nie jestem w stanie spamiętać, a z reguły odp. z komórki i trudno tak z cytowaniem na małym ekranie. Man nadzieję, że wybaczycie :-)

KEKI i tak Ci niezle idzie,przynajmniej minki umiesz robic :)
Ja tez z telefonu klikam,bo tylko leze i ani pogrubic czcionke,ani minki,nawet polskich liter nie moge zrobic,jakas atechniczna jestem ;)

Molla dzwoniłam przed chwilą, ale babeczka stwierdziła,że jest za wcześnie na usg. Zadzwonie pod koniec tyg jeszcze raz i będę się chciała umówić coś koło 20tego, to może serducho usłysze.

Ostatnia edycja:
No patrz,a do mnie jak zawsze dzwonili,to juz mi kazali tydzien po pozytywnej becie jechac,by sprawdzic lokalizacje,co do serducha,to wiekszosc dziewczyn widzialy i slyszaly ok.miesiac po transferze. Moze jutro rano zadzwon,bedzie Agnieszka,ona bardziej obcykana,niz te swiezo przyjete ;)

reklama
Do góry