reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kilka dni mnie nie było, a tutaj takie cudowności się dzieją:-D :-D gratuluję z całego serca

powiedzcie mi czy po zabiegu in vitro też bierze się jakieś leki, zastrzyki? ja łykam tabletki anty i czuję się po nich jakaś taka. przede wszystkim nienajedzona :-)

udanego dnia i czekam oczywiscie oczekuję dalszych wspaniałych wieści :-)

reklama
MagdaM - po transferze jest tego jeszcze więc niż przed :-) Ja miałam m.in.: zastrzyki fragmin, luteina, encorton, estrofem, femibion natal, zamur, trilac.

Ostatnia edycja:
MaGDA M ja mam zastrzyki w brzuch fraxiparyne,ale nie kazda ma. Mi dali ze wzgledu na wczesniejsze poronienia.
To zastrzyki na rozrzedzenie krwi,lepszy przeplyw krwi miedzy matka a plodem. Place ok,300 zl.miesiecznie za nie,procz tego luteina,duphaston na podtrzymanie,encorton ale to tabletki,by organizm nie odrzucil zarodki i acard,tez na rozrzedzenie krwi i lepszy przeplyw procz zastrzykow

Ja ostatnio pytałam dr jakie leki będę brała po crio to powiedział, że luteinę i encorton. Trochę mnie martwi to, że nie będę miała encortonu i fragminu...

Dziewczyny po crio, Wy zawsze macie encorton i fragmin??

Bhcg 14 dpt - 900 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esiek - ja nie moge ale piekna betka - gratuluje Mamusiu:-D superasnie:-D

Minni - widzisz a mowilysmy ci ze nie masz sie martwic - maluszek rosnie i sie rozwija a juz niedlugo uslyszysz bijace serduszko:tak:

Kari75 - no to masz juz maluszka w brzuszku trzymam kciuki zeby zostal w tobie na kolejne miesiace a ty teraz odpoczywaj ile sie da:)

GizaS - i co jak sie podobalo na Fuerteventurze? w ktorej czesci wyspy bylas?? byliscie moze na plazach przy wydmach w Corralejo - pekny kolor wody tam jest. Fajnie ze naladowalas baterie i niedlugo wracasz do walki :)

Olusia - nic sie nie odzywa - martwie sie

reklama
Byłam dziś na becie ale dopiero po 17 więc wynik jutro po 15 a w czwartek rano do lekarza.
Udusicie mnie ale zrobiłam jeszcze raz sikańca ale juz tego normalnego co 25 wykrywa i była bladusia ta 2ga kreska.
póki co traktuje się jakbym była w ciąży zgodnie z zaleceniem lekarza.

Ola daj że w końcu znać.
Jo.M jak już pisałam ja pewnie 7 dpt tez miałam tak niską bete skoro 12 dnia miałam tylko 7,44...

Do góry