reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Minni bardzo dobrze Cię rozumiem, usłyszeć bicie serca bąbla, który w nas rośnie to chyba największe marzenie forumowiczek:-) Ja jeszcze tylko usg serduszkowe robię w mojej klinice. Już zaczęłam się rozglądać za lekarzem prowadzącym, ale to już w nowym roku podejmę decyzję.

reklama
Niepokorna mnie brzuch pobolewał jakieś 4 dni po punkcji przy chodzeniu i siusianiu, ale na tyle lekko, że nie brałam nic przeciwbólowego. Ja usłyszałam, że do transferu mogę brać dowolne leki przeciwbólowe, a po transferze tylko No-spa.

cross_mind - Ty ten zastrzyk będziesz miała kupowany w klinice? Pytam bo mam takowy w lodówce z datą do 5.2014 (oryginalnie zalakowany) i mogę odstąpić... Mam 2 (jeden już otwarłam w sensie opakowania i ten możliwe że zdążę zużyć ale dwóch napewno nie więc po co ma się marnować a zastrzyk jest drogi).
Lilia - ja już cały czas kciuki mam zaciśnięte:)
keki - Ty się nie stresuj - przecież ciąża najważniejsza a co będzie dalej to się okaże. Ja myślę, że dobrze że Ci dziewczyny napisały o swoich wątpliwościch. Przecież jakbyś się nastawiła, że Cię przywrócą do pracy a okaże się co innego jak już będziesz w ciąży to dopiero stres byłby... A wtedy to już dopiero jest niewskazany. Trzymam za Ciebie mocno kciuki oby wszystko się pomyślnie potoczyło.
Jo.M - gdzie ta Twoja relacja. Czekam na nią z utęsknieniem:)

Niepokorna mnie tez bolal brzuch przy chodzeniu i sikaniu... mialam brzuch wiekszy tzn napompowany, wygladalam jak w 4 miesiacu ciazy.. ale z dnia na dzien bylo co raz lepiej....:-)

Minni gratuluje!Serduszko powinno byc juz widac,ale z wypowiedzi dziewczyn roznie to wyglada,niektore mogly zobaczyc dopiero w pozniejszym terminie,nie wiem od czego to zalezy,moze od sprzetu na ktorym wykonywane jest usg.Ja za 10 dni mam nastepne usg.Pozdrawiam Cie serdecznie! :)

Olusia, 2.
Ja już to przerabiałam za pierwszym razem. Też tak było. Też myśłałam, że drugi nie przeżył i dlatego mniejszy wzrost i spadek. Ale 34, 4 w 10 dpt to baaaaaaardzo mało.

U mnie troche dobrych wiesci, druga komorka dojrzala i oby dwie sie poprawnie zaplodnily. Teraz czekam do poniedzialku czy sie dobrze beda dzielic i jak cos to poniedzialek/wtorek mrozimy.

reklama
Bziumelka widzisz kochana jakie waleczne są Twoje komóreczki a Ty w nie nie wierzyłaś, udowodnią Ci jak Fusun i zostaną z Tobą, zobaczysz :tak:

Yplocka może jednak jest jeszcze szansa, niby powinna przyrosnąć bardziej ale nie sugeruj się poprzednim przypadkiem, każdy jest inny. Miałaś podane 2 zarodki? Może 1 przestał się rozwijać?

Do góry