reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja sie obijam.... dzis gotuje tylko obiad i nic poza tym.... a przy okazji mam dzis nocke, a tak mi sie nie chce isc, no ale jak mus to mus....

Niepokorna - Ty już kobieto mycie podłogi byś sobie podarowała. No chyba będę krzyczeć !!! Lenistwo ma być;-)

Olusia - Czy fajny lekarz to mi ciężko powiedzieć , jak dla mnie trochę dziwny. Gada i gada czasem ja zaczynałam coś mówić to mi przerywał albo ręką machnął żebym już nic nie mówiła bo to dla niego np. nieistotne. Wczoraj zostawiłam tam 900 zł z czego 180 było za wizytę a reszta to pierwsze badania z krwi. Jak będą te wyniki to zadecyduje co dalej.

Jogo - Mój M miał też pobieraną krew to było chyba na chlamydię (jakieś 2 rodzaje) i ANA . Uspokoiłaś mnie z tym badaniem ginekologicznym bo jakoś tak mi to nie pasowało. Kurcze ja tu marudzę na 4 fiolki krwi a u Ciebie było 4 razy tyle , normalnie wstyd. :baffled:

Ale tutaj cisza :tak:chyba cisza przed burza.... he he :tak:tez nie jestem do konca przekonana ze lezenie caly czas da jakies efekty, przynajmniej nie w moim przypadku.. oczywiscie oszczedzac sie ale trzeba zyc normalnie.... nie dajmy sie zwariowac :-D

elleni kciuki za dzisiejszy dzień :tak:

Mi się stresik po mału włącza przed jutrem i zaczynam mieć głupie myśli :baffled: Mam nadzieję że po transferze będzie trochę lepiej i że to Relanium faktycznie zadziała :-D

Co do testów z moczu to ja mam podobne doświadczenia jak Keki84 - mi pokazały dwie kreski przy becie 12,5 a testy miały czułość od 25. Więc - wiem co o tym myślicie - ale zaopatrzyłam się w najczulsze od 10 jednostek i pewnie nie wytrzymam i zrobię przed betą :zawstydzona/y:

Faktycznie niezła drużyna transferowo-testująca nam się uzbierała :-D

reklama
Hej Dziewczyny.... mam pytanie, postanowilam podejsc do in vitro w Bialymstoku, mozecie mi doradzic ktora klinike wybrac: BOCIAN czy ATREMIDA ? nie wiedzialam ze wybor kliniki bedzie az tak trudny :szok: Z gory dziekuje.

Do góry