reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj 2 dpt, a ja już mam stresa na bete :-(

Juz??? he he i tak idziesz szybciej niz ja - jak sobie pomysle ze do 30stego mam czekac to przeciez za milion lat;-) Kurcze no przeciez mogli mnie chociaz na ta sobote umowic... patrzylam z ciekawosci ile prywatnie by kosztowalo i najnizsza cena jaka znalazlam to 70 funtow czyli jakies 350 zl:szok: nie wiem za co oni tutaj tyle kasuja w Polsce to tanie badanie a tutaj az tyle - chyba sikacza zrobie w ta sobote - wiem ze sama przed nimi przestrzegam ale to bedzie juz 12dpt wiec moze cos wyjdzie...

dziewczyny dziękuję każdej z osobna za kciukasy :*
co do leżenia po transferze to ja też tak nie umiem, tym bardziej, że to taki przedświąteczny okres gdzie jest kupa rzeczy do zrobienia :tak:a do tego jeszcze gagatek prawie dwuletni który wiecznie czegoś chce :szok:no nie ma opcji żeby poleżeć.
Lecę jeszcze przed transferem na zakupki ciuchowe bo mąż ma wolne więc posiedzi z synem, a ja skorzystam. Niestety z takim małym szkrabem nic nie da się załatwić, nawet do przymierzalni nie wejdę więc dzisiaj ostatni dzwonek żeby ciuszka sobie na święta kupić :-)

Cześć dziewczyny

Byłam wczoraj u immunologa. Trochę dziwna wizyta. Lekarz ręce załamał , że mam tyle niepowodzeń za sobą i prawie żadnych konkretnych badań. Trochę głupio mi się zrobiło ale co , powiedziałam mu , że robiłam badania te które w klinice wymagają i tyle. Ja nie jestem lekarzem żeby wiedzieć jakie badania mam robić , po to leczę się w klinice. No nic dostałam całą listę badań i od razu miałam pobraną krew. Aż 4 fiolki :szok: jak ja to zobaczyłam to już mi się słabo zrobiło bo widoku krwi to ja nie cierpię , no ale standardowo trzeba się ogarnąć i dałam radę.
Kolejna wizyta po nowym roku jak już będą wyniki.

yplocka - dzięki za podanie Twoich badań posprawdzam po wynikach czy też miałam te badania co Ty , bo na chwilę obecną to nie zapamiętałam prawie żadnej nazwy ze stresu.

Jogo - Jak będę miała moje wyniki to Ciebie też poproszę o podanie Twoich badań żeby porównać. Dzięki

yplocka , Jogo - mam pytanie czy Wy też miałyście badanie ginekologiczne u immunologa. Bo ja tak i trochę mnie to zdziwiło. A najlepsze jest to , że lekarz powiedział , że na kolejnej wizycie też mojego M musi zbadać wiecie gdzie:-D i mój M już jest cały chory:-D.

keki - Myślę , żę w 6dpt możesz zrobić bete ale koniecznie musisz powtórzyć jak coś za 2 dni. Piszesz , że 6dpt to sobota a do poniedziałku nie lepiej by Ci było zaczekać bo wtedy już na 100% będzie wszystko wiadomo:-D.
Jeżeli chodzi o encorton to nie martw się a na pewno nie wgłębiaj się w ulotkę bo można tylko się zestresować. Ja miałam encorton za każdym razem. A tak na marginesie jak byśmy zagłębiały się w ulotki wszystkich leków przy całej stymulacji to chyba żadna z nas by się na to nie zdecydowała. Także nie martw się kazali brać encorton to bierz. Pozdrawiam

mmm -
Może jeszcze @ się rozkręci a może być i tak że zbytnio organizm się poprzestawiał i niestety będzie trzeba trochę odczekać.

kikifish - Już do lutego coraz bliżej , przetrwać tylko no Nowego Roku a potem to już zleci.

jak tam moje dziewuszki się czują? widzę czyste szaleństwo na forum jeszcze nie widziałam tylu transferów w jednym miesiącu:szok: trzymam za każdą z osobna &&& z całych sił żeby wreszcie się udało!!!

Jo.M ale się cieszę że się badasz chociaż przykre to że musisz sama doszukiwać się problemu i że lekarze dopiero po tylu porażkach stwierdzają a może zrobić by tu jakieś badania:wściekła/y:
elleni &&& i udanych zakupów :tak:

reklama
jo.m ja mam ginekologa immunologa wiec miałam badanie ginekologiczne ale męża nie badał . Mi pobrali około 15 fiolek i mężowi ze 6! Cześć badań jest na zgodność tkankowa i dlatego musza pobierać krew od partnera i ciebie.

Dziewczyny mi mi tez się robi słabo jak sobie pomyśle o testowaniu i o tym czy uda mi się donosić ewentualna ciąże dlatego skupiłam się na świętach i prezentach i wyjeździe do Polski to mi pomaga a czas leci mi jak oszalały.

Do góry