reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny!!!!!
Beta 6,3. Teraz czekam na telefon od lekarza. Nie wiem czy po transferze mrozaczkow to duzo czy malo...? Ale jest beta i narazie jestem w ciazy. Mam taka nadzieje!
Ciesze sie bardzo i martwie jednoczesnie, czy wynik ok...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agitek beta super jesteś dopiero pare dni po transferze więc jeżeli wyszła to na 100 procent jesteś w ciąży. Gratuluje i zazdroszcze. Dbaj o siebie :)

Madzia 76 ty już pewnie po punkcji odezwij się jak dojdziesz do siebie. Trzymam kciuki żeby komórki były wszystkie dojrzałe i się zapłodniły;)
Za reszte dziewczyn też kciukasy mocno zaciśnięte.

Dziewczyny!!!!!
Beta 6,3. Teraz czekam na telefon od lekarza. Nie wiem czy po transferze mrozaczkow to duzo czy malo...? Ale jest beta i narazie jestem w ciazy. Mam taka nadzieje!
Ciesze sie bardzo i martwie jednoczesnie, czy wynik ok...

Agitek, beta super!!!! No i chyba się udało:tak::tak::tak: Sama marze o takiej becie:-):-) Kiedy teraz powtarzasz??

Bziumelka

to rzeczywiście niski ... slyszalam ze powinien być ponad 20 ja mialam 28 z g ros em i nie musialam nic dodatkowo brać. jak cos to powtorz go sobie razem z beta. ja. przy becie mialam ponad 36 progesteron. e tym tez nie martw po prostu twój organizm gorzej sobie radzi z przyswajalnoscia progesteronu .

trzy mam caly czas kciuki za Ciebie i za wszystkie bez wzgledu na jakim etapie SA

Hej dziewczyny ja już po punktacji. Leżę sobie w klinice w łyżeczki ale czuję się olej, Przynajmniej się wysłałam, ale jeszcze nic nie wiem.
agietek jak na ten dzień po ttansfetrze to Beta ok. Sorki za błędy ale pisze z komórki.

reklama
Do góry