reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kiki - tak tam w Rybniku zrobiłam. I tak na mnie zarobili bo zrobiłam za jednym razem jeszcze chlamydię i boreliozę i mąż też więc i tak 200 złotych wydałam ale śmieję się, że to tak jakby ta reszta była gratis:) Teraz czekam na wyniki. Co do tsh to co na nie mówi lekarz? Nie za niskie teraz? Żebyś Ty z niedoczynności w nadczynność nie wpadła...

reklama
zula Ja jestem z rybnika wiec moze sie skusze na te badanie,czyli maja dalej promocje? Ostatnie badanie z 2012 mialam amh 1,4
Co do tarczycy to dr powiedzial ze to pewnie reakcja na dawke 150 mg, i wsumie spadlo mi to wciagu tygodnia. teraz mam brac 125 mg i skontroluje sobie za 2 tyg znow tsh. ale zdziwilo mnie to bardzo.

Zula - dziekuje jeszcze raz - elfik spelniajacy marzenia mowisz?? - a ja juz go potraktowalam jako znak na dziewczynke hihi czyli wychodzi na to samo:)
A tobie zycze szybkiego i udanego crio:)

Kasik - no to powodzenia na wizycie - zeby wszystko bylo dobrze i bys nareszcie mogla wystartowac...

Hope - och ty tez juz tyle czekasz mam nadzieje ze to bedzie ten szczesliwy raz:)

Kikifish - przykro mi ze znowu sie wszystko przesunelo ale jak lekarz powiedzial teraz transfer nie mialby sensu - przygotuja twoj brzuszek i wtedy maluszek napewno z toba zostanie;)

Moje dopiero ok 16. Ale jestem dziwnie spokojna i pewna wyniku. W czwartek dla pewności powtórzę. Ale szukam już noclegu w górach na weekend dla odstresowania po nie udanym transferze tak więc nawet się nie ludze. Madzia76 nas trzyma w niepewności ;)

Witam was wszystkie podczytuje was juz od jakiegos czasu i postanowilam do was dolaczyc.Na poczatku gratulacje dla wszystkich ktorym sie udalo,trzymam kciuki za te co oczekuja na wyniki i wierze ogromnie ze im sie tez uda,oraz ogromne wyrazy wspolczucia dla tych co im sie nie udalo ale wierze gleboko ze przyjdzie w koncu czas i na nas.A wiec tak lecze sie juz dzies od 3 lat w tym od roku w koncu w klinice bo zwykkli ginekolodzy na nic sie nie zdali.Jestem juz po trzech nieudanych inseminacjach i juz za parenascie dni bede przygotowywala sie do 4 ostatniej i jezeli sie nie uda to bede sie przygotowywac krotkim protokolem do in vitro i tu mam do was ogromna prosbe abyscie mi doradzily i podpowiedzialy jaki badania wykonoc przed przystapieniem do in vitro aby miec pewnosc ze wykluczylam rozne przeciwnosci ktore moga doprowadzic do tego ze in vitro sie nie uda,mam za niedlugo wizyte i chcialabym przedstawic te rozne propozycje badan mojej Pani doktor co ona o tym mysli.Dodam ze mialam juz wykonana laparoskopi,histeroskopie ,droznosc i wszystko jest ok,nasienie meza rowniez jest dobre,wyniki hormonow t taj testosteron troszke podwyzszony,jakis czas maialam pozwyzszona prolaktyne ale to juz udalo sie obnizyc i utrzymuje sie w normie ,reszta hormonow zawsze w norme w odpowiednich dniacch cyklu.Prosze was o pomoc jakie badania jeszcze wykonac.Ale sie rozpisalam,ale krocej chyba sie nie dalo.Pozdrawiam was wszystkie.

reklama
Do góry