reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hope - taką miałam nadzieję, że coś u Ciebie drgnęło:( u mnie też nigdy nic ale powiem Ci, że nie chciałabyś poronić:( wiem o co Ci chodzi, że chciałabyś wiedzieć że wogóle możesz zajść w ciąże - ja też bym chciała wiedzieć ale poronienia przechodzić nigdy bym nie chciała... Trzymaj się. Może przy odstawie lekami coś ruszy. Zyczę Ci tego bardzo, bardzo mocno.

Co do spotkania - ja nie wiem jeszcze co będzie w kolejnym tygodniu... na razie wygląda, że mam wolne 19 ale dla mnie trudno jeszcze to powiedzieć. Będę wiedziała jutro albo w piątek...

reklama
Hope kochana przykro mi, że zgasło światełko nadziei. Ja akurat wolałabym nigdy nie zajść w ciążę niż poronić, tego w ogóle sobie nie wyobrażam, nie chciałabym tego nigdy doświadczyć i nikomu nie życzę. Moja bratowa poroniła 3 razy i pamiętam co przeżywała :zawstydzona/y::sorry2:

Ja tez sie ciesze ze w koncu spotkamy sie i pogadamy... :-D hehe biore aparat ale nie bojcie sie nie wstawie fotek na fb ani nigdzie indziej... jedynie poprzesylam wam na e-maila hehe :tak:

dziewczynki a powiedzcie mi czy jest maksymalne AMH przy którym kwalifikują do rządóki. Ja nie wiem co u mnie się stało ale 2 lata temu miała 7,1 a teraz 11,8.... Oczywiście wyniki w różnych labach...

Jo. M - będę wdzięczna jak mi napiszesz te wyniki:) a boreliozę też badałaś? Dobrze pamiętam?

Zula - Super:-D

Boreliozę chyba też miałam robioną i toxoplazmozę na 100% , no i chlamydię i cytomegalię , resztę mogę Ci wieczorem wymienić . Wyniki M z chlamydii też dam Ci wieczorkiem albo najpóźniej jutro rano. Ale postaram się dzisiaj.
Nie wiem o co chodzi z Twoim AMH ale to też zależy chyba w jakim dniu cyklu robi się to badanie. Max normy do rządówki nie są mi znane , bo ja mam marne amh i modliłam się żeby w dolnej granicy się zmieścić.

Ale fajnie dziewczynki , że się w końcu spotkamy. To ja jestem już zwarta i gotowa.

Dobra lecę teraz , jak mi się uda to zajrzę wieczorkiem a jak nie to jutro rano.
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
zula_5 ja pierwszy raz jak robilam AMH mialam 4,85 a teraz jak sie kwalifikowalam do rzadowki mialam 7,9.. odnosnie do jakiego Amh kwalifikuja to nie wiem...

Do góry