reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M no to moze faktycznie umknela mi ta wiadomoc... tyle tutaj dziewczyny pisza ze chyba umknelo mi... jeszcze mam jedno opakowanie - zaczynam jutro... poprzesuwalo mi sie wszystko bo pozno dostalam porzednio @ jak bralam lutke od 16dc do 25... wiec z poczatkiem marca zaczynam stymulke... dzis zadzwonie do kliniki zeby umowic sie do pani doktor i zeby rozpisala mi stymulke.. ale recepte chce na leki bym mogla pojechac do Bytomia...

P.s ani smska nic... :-(

reklama
Dziewczyny czyli tak Silesia, ok 17.00, ale 17 czy 18 luty??

Jo.M. - cieszę się, że jesteś, bo jakoś tak pusto tu bez Ciebie było :-(

Hey :)

Lilia mozesz mnie juz wykreslic z kalendarza....

Moj maz zle zrozumial babke w labo albo ona mu zle powiedziala....dzisiaj dzownila jeszcze raz do labo i wynik nie jest 2 tylko >2 czyli ponizej. Takie maja oznaczenie,wiec to moglo byc nawet 0....

Jestem zalamana bo nie wiem gdzie jest przyczyna twego...
Rozmawialam z lekarzem i bede powtarzac badania hormonow...da mi max leki,ktore moga byc m.in na przeciwciala i choroby immunologiczne,wlaczy encorton...powiedzila ze teraz da mi wszystko na maxa i zobaczymy czy zaskoczy....

Wolalabym poronic bo chociaz wiedzialabym,ze moge zajsc w ciaze a tak nic sie nie dzieje i nawet nie wiem gdzie jest i czy jest jakis powod....poj...ane to zycie....przez przeklenstwa sie juz nie da....

kochane bardzo, bardzo trzymam kciuki za pozytywne wyniki za rosnące betki i niecierpliwie czekam na szczęśliwe wieści.:-)

Lilia jakoś tak zniknęłam z listy, 8.02 mam III weryfikację;-)

hope-kochana przykro mi bardzo ze jednak iskierka nadzieji odeszla. ale nie moge sie z toba zgodzic ze lepiej jest poronic. mowie ci na wlasnym doswiadczeniu. ja przezywam do teraz strate tej ciazy, choc moge cie zrozumiec jestes zrozpaczona po porażce.trzymaj sie.

reklama
Olusia - Ja też jak będę już do stymulacji podchodzić to pojadę po leki tam do Bytomia. Wystarczająco dużo kasy już zostawiłam w tych klinikach .
To już masz z górki , czyli w marcu transferek:tak:. Fajnie się masz.
Muszę Ci jednak chyba przyznać rację , że Cię zaniedbałam bo faktycznie 0 sms-ków. Ale poprawię się.

Hope - Bidulko , nie martw się w końcu musi zaskoczyć , ja sobie też tak to tłumaczę. Ale na prawdę radziłabym Ci się wybrać do immunologa bo szkoda Twoich pięknych zarodeczków jeżeli coś tam złego siedzi. A przeklinać możesz bez obaw ile chcesz ;-)

Do góry