reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

kikifish - Oj sorki , zapomniałam jeszcze o Tobie. Ja bym też wolała gdzieś koło Gyncentrum się spotkać bo do 3 stawów mam dalej a orientacja w terenie kiepska u mnie;-) , no ale może się nie zgubię. To może ten 13 by Ci pasował po południu oczywiście jak rano masz sprawy do załatwiania?

Nie bój się będzie dobrze , przeszłam już to i nie jest najgorzej. ;-)

reklama
witajcie :*
a ja mam dziś jakiegoś dołka :-( ... jakoś tak do wszystkiego dziś podchodzę pesymistycznie ... w nocy budziłam się, rano jeszcze zobaczyłam że temp spadła ale na szczęście tylko o 1 stopień ... nie wiem o co chodzi ze mną, wczoraj tryskałam humorem mąż już nie mógł ze mną wytrzymać :-p a dziś odwrotnie ... buuu .... idę na zakupy może kupie sobie jakiąś bluzeczkę na poprawę humoru ...
miłego dnia kobietki :*

Jo.M kurcze szczerze to 13 mam urodziny(27) i na 7:30 rano mam szkolenie w urzedzie pracy a po południu napewno rodzina od meza zwali mi sie na kawe urodzinowa. ale spokojnie dziewczyny to moze ja wam nie bede przeszkadzac i wy sie spotkajcie, a nastepnym razem moze mi sie poszczesci i uda mi sie z wami spotkac i poznac na żywo:-D
Pyscek kochana bywaja i takie dni , ale nie martw sie i po burzy wychodzi slonce, bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
kikifish - A no to wiadomo , że zajęta będziesz. Wiesz co zobaczymy czy Olusi i Lili przypasuje termin , jeżeli nie to ustalimy coś nowego.

Pyscek - Tak to już jest z tymi nastrojami , raz się człowiek cieszy jak głupi do sera a za chwilę nic tylko usiąść i płakać:baffled:. Normalka . Masz rację idź na zakupy mi to też poprawia humor przynajmniej na chwilę.

Cześć dziewczyny.
Od razu zaciskam piąstki za wasze wysokie bety.

A teraz tak:
mmm nie wiem czy ja bym tego sikacza robiła. Tak jak mówi zuzia 2011 widziałyscie moja betę??? No jest wysoka i w niedzielę robiłam sikańca a to był 10dpt i po pozytywnej becie i kreska była tak blada ze zastanawiałam sie czy to czasem nie cień z tego co niby powinno wyjść, a dzisiaj zrobiłam kolejny test z porannego moczu i powiem Wam ze jest ta druga kreska ale żeby ona była jakoś bardzo mocna to nie bardzo a dziś mam 13 dpt. wiec weźcie poprawkę na te sikańce. Co do plamień to ja mam takie od czasu do czsu jak wkładam luteine takie brązowawe i jakos zyję i myśle ze dzidziuś też ma sie dobrze. Co do bulu brzucha to znowu wczoraj bolał mnie cały dzień a dziś cisza wiec widzicie jak to wygląda.
majka kciukaski za dzisiejszą bete.

Dziewczyny, a gdzie jest Gyncentrum?? Tylko mam nadzieję, że nie w centrum, bo w tygodniu Katowice tak są zakorkowane, że raczej nie ma sensu się tam spotykać. 3 Stawy są o tyle dobre, że są na uboczu.

reklama
Do góry