Cześć dziewczyny
Hope - Kurcze strasznie , strasznie mi przykro. Powtórz oczywiście bete może darzy się cud czego życzę Ci z całego serca ale obydwie mamy już trochę za sobą i nie będziemy się tu oszukiwać ani czarować.
Hope masz jeszcze zarodeczki także trzeba walczyć dalej , jedyne co mogę Ci doradzić z mojego doświadczenia to zrób sobie badania wirusologiczne i immunologiczne a najlepiej wybierz się do immunologa . Widzisz jak jest ze mną 8 transferów mam za sobą , wyniki rewelacyjne , zarodki też a w organizmie siedzą wirusy jak się okazało i niszczą co chcą.
Zula , Olusia - Dziewczyny jak macie ochotę na kawkę ze mną i Lilą to dajcie znać. Podajcie jakieś terminy to może w końcu się zgadamy.
montana - Trzymam kciuki za wysoką bete i nie martw się 7dpt blastusia wcale nie jest za wcześnie jak by co oczywiście trzeba powtórzyć bete ale jeżeli fasolka jest to na 100% już powinna być beta dodatnia.
Anulla28 - Trzymam kciuki za Twojego bąbelka. Masz 1 bete już w czwartek , to nic dziwnego niektóre kliniki stosują weryfikację czyli w 3 , 7 i 10 dpt robi się badania bety , progesteronu i chyba estradiolu. Właśnie szkoda że to robią tylko niektóre kliniki bo poprzez te weryfikacje lekarz może kontrolować co się dzieje w organizmie i zmieniać dawki leków w razie czego.:-)
lenkabar - Trzymam kciuki za Twoje blastusie:-)
Renia74 - Też mi przykro że się nie udało. Odpocznij trochę i na pewno wróci Ci chęć do walki. Możesz skorzystać z adopcji zarodków bo to faktycznie nie jest taki wielki koszt w porównaniu z całą procedurą albo wybrać się do ośrodka adopcyjnego. Kto wie może czeka tam na Was już jakieś maleństwo.