reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kiki,Zula,Kasik ja wiem dziewczyny,ze poronienie to cos strasznego ale mi w tym przypadku nie chodzilo o bol psychiczny tylko o fakt,ze wiesz ze mozesz byc w ciazy...

Jakie to badanie ewentualnie zrobic? MYCOPLASMA, CHLAMYDIA i UREAPLASMA? to sie robi poprzez wymaz z szyjki?

reklama
kikifish87 no też tak mi sie wydaje ale nie chce prorokować ale nadal trzymam kciuki za nia.

majka oczywiście ze przyrost bety jest prawidłowy jaknajbardziej

Hope84 ja miałam posiew z szyjki. Madzia76 może beta jeszcze ruszy twohej koleżance. A robiła progesteron może ma za niski? Najlepiej niech zadzwoni do dr. Trzymamy za nią kciuki ;)

no dzwoniła do doktorka kazał jeszcze w piątek poprawić, powiedział ze troszkę niska ale trzeba czekać i już.

No ja będę robić jutro bo dzisiaj mam jakieś brazowe plamienia ale dzwoniłam do doktorka i kazał brać leki jak biore i powiedział ze to czasem sie zdarza że tak sie plami, kurde no mam nadzieję ze to nic groźnego przeciez mój kropek silny jest.

Dziewczyny mnie 18.02 jak najbardziej pasuje :tak::-)

Jo.M. – na pewno będę :tak::-)

MagdaM33 – wyparowałaś, ale już wparowałaś ponownie :-)

LUTY:

5: Jogo – kolejna wizyta i USG maluszka
5: montana8 - wysoka beta

6: lenkabar - udany transfer
6: Bzibziok - kolejne podglądanko
6: lalka - kolejne podglądanko
6: Anulla28 - I weryfikacja bety
7: mmm… - wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
8: MagdaM33 – III weryfikacja
10: genna - kolejna wizyta u immunologa