Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sorki dziewczyny ze tak późno pisze ale przed wizyta nie mogłam spać z nerwów a jak wróciłam od lekarza to musiałam się odrobine zdrzemnął.
Tak jak Zuzia wam pisała krwiak już prawie w całości się wchlona a dzidzius ma już prawie 3cm .dzisiaj jest 9tyg4dni wiec mała niezgodność co do transferu ale lekarz powiedział ze maleństwo jak najbardziej rozwija się prawidłowo. Widziałam już rączki i nóżki i główkę. Serduszko silnie bije i wszystkie badania w normie kolejna wizyta 13 lutego o 13! I najprawdopodobniej 16 wracam do domciu.
Jogo aż u mnie słychać było jak kamień spadł Ci z serca ;-) Tak bardzo się cieszę kochana, dzidziuś jest silny i teraz już MUSI być dobrze i bez niemiłych niespodzianek. Wrócisz do domku i będziecie się wspólnie cieszyć ciążą. Spokojnej i nudnej ciąży życzę