reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope kurcze przykro bardzo a tak juz jednak człowiek liczył ze dzidzius bedzie.

Dziewczyny mojej koleżance też sałabo beta rośnie w 11 dpt miała troche ponad 11 a dziś w 13 dpt trochę powyżej 17 i co z tym zrobic???

Hope84 bardzo mi przykro. Sle masz już plan a to najważniejsze. Porozmawiaj z lekarzem na temat dodaykowych badań dziewczyny mogą mieć racje. Może przechodzisz chlamydie lub cos podobnego i tylko to stoi ns przeszkodzie. Nie poddawaj się dla Ciebie też za świeci słońce. Trzymam kciuki.

majka- nie masz za niskiej bo ja mialam w 10 dpt tylko 17 . wazne ze dobrze przyrasta
madzia76- nie chce aby moje słowa sie potwierdziły ale nie wiem czy to nie bedzie tak jak u mnie. albo ciaza bezzarodkowa, albo biochemiczna, bo mimo ze niska to jest miedzy betami za maly przyrost

reklama
Zula tak jak pisze Kasik nie ma górnej granicy i teraz mają inne odczynniki więc wyniki wychodzą dużo wyższe. Ja miałam 6 a teraz 11 albo 12 - taka wielkość faktycznie mocno sugeruje PCO (tak było u mnie).

Majka gratulacje :tak:

Do góry