reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agulla84 nie dlugo od pazdziernika... ale bylam u niej nie wiem czy nie 5-6 razy... teraz od grudnia mam przerwe i od marca zaczynam od nowa....

agulla84 no ja nie mialam takiej sytuacji zeby odwolano wizyte ale faktycznie krotka wizyta jest u niej... chociaz kiedys u niej bylam 15 min... no ale nie wiem czy moge tak po prostu pojsc do innego lekarza czy mi tak pozwola przejsc do dr Mercika... hmmm

jeszcze takie info znalazlam , ktore podtrzymuje mnie na duchu. Moze faktycznie dzis ten 7 dpt to za szybko, moze moja kropeczka jest powolniutka
[h=3]Kluczowe 6 – 12 dni[/h] Już 48 godzin po zagnieżdżeniu zapłodnionej komórki jajowej otwiera się możliwość wykonania testu ciążowego.
Jeśli dojdzie do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji (choć może potrwać nawet 12 dni), to już 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie hCG (wyższe niż 1 mIU/ml). Wówczas otwiera się możliwość przeprowadzenia testu ciążowego.

Montana8 więc do soboty bądź dobrej myśli ja przesylam Ci moc fludkow wczesno ciążowych i trzymam kciuki za Twoją kropke ;)

Majka201 nie pogratulowalam Ci przyrostu bety, pięknie.... a ja ide spac, za duzo wrazen, do tego mąż w pracy nie mialam komu sie wyplakać. Brakuje mi go teraz :(. Dobrej nocy

Witam nowe dziewczyny :-)

LUTY:

6: Bzibziok - kolejne podglądanko
6: lalka - kolejne podglądanko
6: Anulla28 - I weryfikacja bety

7: mmm… - wysoka beta
7: Pyscek - wysoka beta
7: majka201 - kolejny wysoki przyrost bety
7: montana8 - wysoki przyrost bety
8: mmm… - wysoka beta
8: MagdaM33 – III weryfikacja
8: lenkabar - udany transfer
10: genna - kolejna wizyta u immunologa
10: Anulla28 - II weryfikacja bety
11: Madzia76 - wizyta + USG pęcherzykowe
13: Anulla28 - III weryfikacja bety
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

reklama
agulla 84 witam :) Ja tez sie lecze w gyncentrum i rowniez u dr Mercika
Witam reszte nowych dziewczyn -:tak: wybaczcie ale nie zapamietalam nicków ale serdecznie witam
montana trzymam kciuki za twojego kropka;-)

Do góry