reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

MONTANA nadzieje umiera ostatnia, a wiara czyni cuda więc zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DOROTAV ja do tej kliniki trafiłam w połowie czerwca 2013 ale z myślą, ze skończy się tylko na IUI :zawstydzona/y: ale niestety życie robi swoje :dry:

reklama
Powtórzę w takim razię betę w piątek, może faktycznie dopiero jest implantacja zarodka, Kurcze nie chce mi sie wierzyć że przy dawce 3x1 luteina 200 mg @ przyjdzie.

agulla84 powiem tobie ze sama nie wiem co mam myslec o tej klinice i w ogole o innych... mysle ze w klinice liczy sie ilosc a nie jakosc... wszystko idzie ciurkiem, jedna za druga i tak w dzien w dzien... najwazniejsza jest kasa i to pewnie dla kazdej kliniki.... a chodze do doktor Czerwinskiej.... a od dawna tam jestes? gdzie mieszkasz na slasku ?

Montana tulę Ciebie mocno i bardzo współczuję dzisiejszego rozczarowania, ale tak jak pozostałe dziewczyny mam jeszcze tyci nadziei, że to nie musi wcale być jeszcze wiarygodne... zwłaszcza biorąc pod uwagę Twoje objawy.

Asita witaj wśród nas :)

Montana to nie prawda że 4 dni po implantacji dopiero wychodzi beta. Ja implantację miałam 7dpt popołudniu wiem że to było wtedy miałam małe jednorazowe krwawienie i brzuch bolał jak na @ a 8dpt zrobilam bete i wyszła, więc zrób ją w piątek, nikt nic Ci nie obieca ale jestesmy z Tobą.

Pysiacek oczywiście że w piątek nie bedziesz sama, wszystkie tu jestesmy i kibicujemy,

majka Twoja beta przyrasta a mnie wczoraj cały dzień bolał brzuch tak jak na@, wzięlam nospę i dziś oki ale za to lekko brazowawy śluz jak nie urok to sr..... ale będzie dobrze trzeba tak myśleć bo kropek to czuje.

mieszkam w okolicach Cieszyna a Ty?ja mam takie samo wrażenie i mój mąż też nie jesteśmy za bardzo zadowoleni bo idzie odczuć to "taśmowe traktowanie" :( ja chodzę do Mercika

reklama
Do góry