reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Tak jak piszecie dla klinik liczy się ilość procedur za które mogą wyciągnąć kasę, nie liczy się człowiek, jego uczucia. Jestem tym wszystkim rozżalona, a po wizycie w poniedziałek u immunologa to już mnie to wszystko dobiło. Dzisiaj do tego całego bałaganu na kółkach doszedł termin wizyty u genetyka, 13 maj pierwsza wizyta, zlecenie badań na kariotyp, znowu czekanie na wyniki i znowu kontrola, tylko ciekawe kiedy ?? Oczywiście prywatnie jak najbardziej wszystko w tym miesiącu, tylko że to kosztuje 960 zł + wizyta 200zł. Na cholerę ja płacę składki na ZUS jak i tak muszę się leczyć prywatnie !!

reklama
Witajcie Agulla i Asitko (my już się znamy):)
Montana jeszcze się nie poddawaj, wszystkie będziemy trzymać kciuki, to może Beatka podrośnie.
Pyscek z Tobą też będziemy myślami i z mmm...bo wszystkie pozytywne wieści są bardzo poprzedzające i dają dużą nadzieję.
A mi marnie dzisiaj szło z zatrzymania, jakaś rozproszona jestem i 3 zastrzyki, a zrobiłam 5 klucz,bo zzapomniałam powietrze wypuścić. Ale przynajmniej cetrotide dzisiaj mnie tak nie Szwedzi.

Dziękuję wszystkim za wsparcie, kochane jesteście... Te objawy właśnie mnie dziś zastanawiaja, pojdę nie w piątek a w sobotę na test, będzie to 10 dpt, więc bedzie czarno na białym. Choć nie wierzę w cuda to mocno będę wierzyć że nie wszystko stracone :(

Dziękuję wszystkim za wsparcie, kochane jesteście... Te objawy właśnie mnie dziś zastanawiaja, pojdę nie w piątek a w sobotę na test, będzie to 10 dpt, więc bedzie czarno na białym. Choć nie wierzę w cuda to mocno będę wierzyć że nie wszystko stracone :(

Montana8, wierzymy że będzie dobrze i trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie Agulla i Asitko (my już się znamy):)
Montana jeszcze się nie poddawaj, wszystkie będziemy trzymać kciuki, to może Beatka podrośnie.
Pyscek z Tobą też będziemy myślami i z mmm...bo wszystkie pozytywne wieści są bardzo poprzedzające i dają dużą nadzieję.
A mi marnie dzisiaj szło z zatrzymania, jakaś rozproszona jestem i 3 zastrzyki, a zrobiłam 5 klucz,bo zzapomniałam powietrze wypuścić. Ale przynajmniej cetrotide dzisiaj mnie tak nie Szwedzi.

kochana nie stresuj się tak tymi zastrzykami,bo mięśnie się napinają i wtedy ciężko się wkłuć. miałam tak pod koniec stymulacji :)

A kto wie gdzie w katowicach robia badanie na p/c przeciwko antygenom lozyska oraz komorki NK oraz bialko s bo na zelaznej w katowicach tych badan nie robia....

dorotav faktycznie troche czasu do wizyty a potem znow czekanie na wyniki... szkoda ze to badanie jest strasznie drogie... wlasnie za co my placimy? skoro musimy tyle czekac i za wszystko placic? normalnie jakas masakra

Sorki za błędy, telefon mnie na siłę poprawia i chce decydować o tym co pisze. Nie stresujące się już tylko jakiś taki dzień rozkojarzony mam i nie mogę się na niczym skupić.
Nawet gotując ryż go dzisiaj poslodzilam zamiast posolic

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry