reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzięki dziewczyny . Mam nie odtawiać leków. Bo niemiałam plamień ani @ nie przyszła i nie wiadomo co jest , czy zagnieżdzenia nie było jeszcze ? hmmm dziś 10 dpt . powtórze za pare dni test no chyba że @ przyjdzie ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
zięki dziewczyny . Mam nie odtawiać leków. Bo niemiałam plamień ani @ nie przyszła i nie wiadomo co jest , czy zagnieżdzenia nie było jeszcze ? hmmm dziś 10 dpt . powtórze za pare dni test no chyba że @ przyjdzie ehhh

jeśli nie doszło do zagnieżdżenia, to dostaniesz @, jak odstawisz luteinę. Ja dostałam po 4 dniach. Chybaże jednak trochę później się okaże, że jednak maleństwo zostanie z Tobą:)

Lalka bardzo mi przykro, zawsze jeszcze zostaje maleńki cień nadziei, nie było plamień ani nic..

Majka zazdroszczę mdłości jak cholercia, to bardzo pozytywny objaw :-)

Lalka przykro mi kochana ale tak jak mówią dziewczyny cuda się zdarzają i może Ty będziesz kolejnym tego przykładem, tego Ci życzę :tak::tak::tak:

Majka ja tak jak dziewczyny zazdroszczę mdłości, dziwne to ale my tęsknimy za takimi objawami ;-)

Lalka - bardzo mi przykro!
Gosia - a Tobie gratuluje ze wszystkich sił!

Ja cały czas jestem i czytam co piszecie ale póki co wolę pozostać w cieniu.
W związku z tym, że mnie wczoraj cały wieczór męczyły mdłości i dzisiaj rano to samo więc poleciałam na betę nie wytrzymałam do środy i wynik mnie jeszcze bardziej onieśmielił 94,65.
Póki co nie chcę się przedwcześnie cieszyć, w środę powtórzę betę.

Lalka - bardzo mi przykro!
Gosia - a Tobie gratuluje ze wszystkich sił!

Ja cały czas jestem i czytam co piszecie ale póki co wolę pozostać w cieniu.
W związku z tym, że mnie wczoraj cały wieczór męczyły mdłości i dzisiaj rano to samo więc poleciałam na betę nie wytrzymałam do środy i wynik mnie jeszcze bardziej onieśmielił 94,65.
Póki co nie chcę się przedwcześnie cieszyć, w środę powtórzę betę.

Ja po cichu gratuluję:) Na pewno będzie dobrze i beta wzrośnie:)

Gosia &&& za przyrost!

lalka nie podawaj sie i walcz dalej!

majka fajnie ze masz takie zdrowe objawy ciazowe ( ja nie miałam)

askawino rozbawił mnie twój post :)) zrobiłbym ale co powiem??? Znajomym niech spadają na drzewo a dziecku ze go tak pragnelas i jest owocem miłości . To twoja sprawa co zrobisz zawsze możesz nikomu nic nie mowić i problem z głowy ale narazie musisz dojrzeć do tematu bo twoje podejście jest absurdalne i niedorzeczne!

reklama
Maaagdzik nie wiem dokładnie jaki powinien być rpgesteron w 3 dpt, kiedyś dziewczyny pisały, że około 30 a ja miałam 11 i pani doktor kazała podwoić dawkę lutki i dodać podjęzykową, razem 1800 mg na dobę. Jak boli mocno weź nospę ale jak tylko troszkę to wytrzymaj bez.

Ewelina to co Ty się dziewczyno dziwisz, że boli brzuch, 18 komórek :szok: marzenie nie jednej z nas :zawstydzona/y: Czekamy na wieści ile się zapłodniło.

Dzwonili i z sześciu wszystkie się zapłodniły a pięć rozwiają się prawidłowo. Reszta ( 12 szt na mrożenie) jestem w programie z dofinansowaniem a tam dopuszczają tylko sześć. :)

Do góry