reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To ja radzę Ci poczekać, bo niedojrzałaś do tej myśli. Jeśli kobieta naprawdę pragnie dziecka i nie ma innych szans jak in vitro, to nie zastanawia się co powiedzą znajomi.

Oj tak dla mnie to nie jest żaden wstyd , w pracy wszyscy wiedzą i wspierają , a jak dziecko podrośnie to napewno powiem jaką drogę przeszliśmy żeby je mieć :szok: Akurat tym nie powinnaś się przejmować dla mnie mało istotne jak :tak:

Mi w pracy też kibicują i wspierają, a pracuję z młodymi dziewczynami, a niektóre z nich same starały się długo o dziecko, to wiedzą co to znaczy. W dzisiejszych czasach to żaden wstyd. Wystarczy iść do jakiejkolwiek kliniki leczenia niepłodności, żeby zobaczyć, jaki to jest obecnie problem społeczny. Ja pierwszy raz byłam w szoku że tak dużo par przewija się w klinice i jakiej ogromnej ilości ludzi to dotyczy.

Bzibziok gratulacje super wynik nic tylko się cieszyć ;)
Wiem dziewczyny jak to jest bo ja jeszcze nie dawno pisalam innym że zazdroszczę mdłości i innych ciążowych dolegliwości ale tak mnie dzisiaj dopadlo że szok. Plecy mnie bolą już nie wiem leżeć, siedzieć czy stać a te mdłości yo naprawdę nic fajnego choć bardzo się cieszr i dla maleństwa jestem je w stsnie znosić codziennie.
Jeśli chodzi o podejście do in vitro to u mnie nikt nie wie bo taką podjęliśmy z m decyzję i uważam że to nasza sprawa wiem nie rozumie dulemayu nie chcesz żeby ktoś wiedział to nikomu nie mów i już. Jeśli bardxo pragnie się dziecka to droga po nie nie jest istotna!!!!!!

Bzibziok kochana można już oficjalnie gratulować, taka beta to już jest coś :tak::tak::tak: A który jesteś dpt i ilo dniowy zarodek miałaś podany bo już nie pamiętam, tyle się tu ostatnio dzieje :sorry2:

Eweelina super wynik, oby się ładnie dzieliły :-)

Jeszcze się powstrzymajcie z gratulacjami. Bardzo bym się chciała cieszyć ale póki co mam całą masę obaw!! Zobaczymy jak w środę będzie, a i tak na pewno będę się dalej stresować.
dzisiaj 10dpt 3 dniowego kropeczka. To nasz walentynkowy prezencik!

reklama
Bzibziok super ja jednak gratuluję taki wynik w 10dpt może oznaczać tylko jedno JESTEŚ W CIĄŻY:-).

majka jutro oczywiście dam znać czekam na to usg z niecierpliwością, a co do mdłości to nie wie czy ci gratulować bo to nic przyjemnego, ale jak są to dobry objaw powiem tylko że na pewno je przetrzymasz, ja jeszcze nie mam i jak ich nie będzie to płakać za nimi nie będę:-D

lalka bardzo mi przykro, trzymaj się kochana.

ewelina fajny wynik, będą śliczne zarodeczki a z nich śliczne dzieci.

co do podejścia do invitro to ja juz gdzies pisałam o tym. Ja z tego że podeszłam do invitro jestem dumna u mnie wie o tym cała rodzina i najbliższe osoby w pracy, wszyscy mi kibicuję, ale nawet gdyby ktoś miał inne zdanie na ten temat to mało by mnie to obchodziło ponieważ moje dziecko będzie najbardziej wyczekanym i wychuchanym dzidziusiem na świecie - przynajmniej dla mnie i mojego męża. I na pewno mój synek lub córeczka kiedyś dowiedzą się jak zostali poczęci, a znajomi??? ci którzy nie rozumieją nie są warci żeby moimi znajomymi być. Dziewczyno albo zmień podejscie albo dorośnij albo po prostu do invitro nie podchodź, bo słabo jak na razie wygląda Twoje myślenie.

Do góry