reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zuzia - Kochana dziękuję Ci, że o mnie pamiętasz. U mnie już @ blisko więc się zacznie... wszystko mnie już boli a tak bym chciała żeby nie przyszła na 9 miesięcy:)

reklama
Dziewczynki no to jadę na wyniki, straaaaaaaaasznie się boję Obudziłam się pesymistycznie nastawiona i nawet słońce i ładna pogoda nie poprawia mi nastroju. Od wczoraj piersi zrobiły się miękkie a małe plamienia brązowe to pewnie @ którą blokuje lutka. Mam krótkie cykle i powinnam @ dostać wczoraj więc wszystko by się zgadzało :-( Co ja zrobię jak ja z natury pesymistką jestem. W innych cuda wierzę a w swoje nie bardzo. Panie Boże spraw, żeby w końcu los się do mnie uśmiechnął :zawstydzona/y: Po wynikach mam wizytę u kosmetyczki bo moje żelowe paznokcie wołają o pomstę do nieba, może trochę szybciej minie mi czas oczekiwania. Wyniki powinnam mieć koło 16-tej. Miłego dnia wszystkim :-)

Cześć dziewczynki ,
kurcze ale już miałam wiązankę ułożoną dla tej durnej baby co tu głupoty wypisuje.
Normalnie mam ciśnienie 500 :szok: . Jakaś wariatka bez mózgu i tyle , szkoda się rozgadywać.

maaagdzik - Dziewczynki Ci już odpisały i ja się dopisuję , że jak czujesz jakieś bóle albo uciski na podbrzusze to bez zastanowienia możesz brać nospę. Ja miałam nawet tą forte przepisaną na receptę bo mi naciski na podbrzusze bardzo często towarzyszyły. Możesz też brać magnez bo jest przeciwskurczowy.

lalka - Bardzo mi przykro.:-(

bzibziok - No nie wytrzymam , taka piękna beta a Ty co ??????. Na Twoje życzenie jeszcze nie gratuluję ale przesyłam :-)

Kasik - Trzymam kciuki z całych sił za Twoje dzisiejsze wyniki.:tak:

Zula - Cześć blodni:-) , właśnie Zula powiedz co Ty właściwie teraz zamierzasz bo chyba mi coś umknęło. Będziesz się stymulowała czy czekasz na mnie :-D

Kikifish - Cześć Kiki co tam słychać?

Olusia - A Ty gdzie się podziewasz?

Dziewczynki no to jadę na wyniki, straaaaaaaaasznie się boję Obudziłam się pesymistycznie nastawiona i nawet słońce i ładna pogoda nie poprawia mi nastroju. Od wczoraj piersi zrobiły się miękkie a małe plamienia brązowe to pewnie @ którą blokuje lutka. Mam krótkie cykle i powinnam @ dostać wczoraj więc wszystko by się zgadzało :-( Co ja zrobię jak ja z natury pesymistką jestem. W innych cuda wierzę a w swoje nie bardzo. Panie Boże spraw, żeby w końcu los się do mnie uśmiechnął :zawstydzona/y: Po wynikach mam wizytę u kosmetyczki bo moje żelowe paznokcie wołają o pomstę do nieba, może trochę szybciej minie mi czas oczekiwania. Wyniki powinnam mieć koło 16-tej. Miłego dnia wszystkim :-)

kasik kciuki zaciśnięte mocno, nastrojem sie nie sugeruj dzisiaj chyba taki dzień niby ładnie, myśli pesymistyczne...

Kasik - poczekaj na wyniki <tuli> podobno brązowe plamienie nie jest straszne - wiele kobiet ma takie na początku - i dostają dupka - w Twoim przypadku może będzie potrzeba zwiększenia dawki - trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&:tak:

Olusia - 1 miesiąc opóźnienia to nie tragedia. Ważne żeby Twoje jajka były ok;-).
Kurcze może jak bym miała krótki protokół i bym miała transfer w jakoś w kwietniu to może byśmy znowu razem testowały.Ciekawe jak to u mnie się rozwlecze???

reklama
Jo.M. nie to nie tragedia.. skoro czekam to miesiac mnie nie zbawi... chociaz wiesz bylam troche nastawiona ze jednak teraz bede walczyc... tym bardziej ze w kwietniu mam wesele.... no ale nie smutam sie juz.... ale byloby fajnie gdybysmy razem podchodzily do zabiegu i razem testowaly :-)

Do góry