reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Olusia - Ja pierniczę jak ja już widzę kolejne nowe terminy badań to mam dość. Część badań co robiłaś to miałam a o pozostałych nie mam zielonego pojęcia. No nic jak by co poproszę Cię żebyś jeszcze raz mi te badania wypisała bo nie mam teraz mocy żeby je zapisać. Ja na pewno muszę zrobić NK i to głównie mnie interesuje , może przy okazji coś tam jeszcze dołożę ale to chyba najważniejsze badanie.

Ola proszę prześlij mi te badania na priv to nie będę Ci męczyć w przyszłości.

Madzia76 - Ale super , bardzo się cieszę z Twojego 6 mm szczęścia.

reklama
powiem Wam że troszkę odetchnęłam, jakos tak lżej sie zrobiło, anstepna wizyta dopiero 18.03.2014 czyli musi być wszystko ok skoro dopiero za 3 tyg. dr. kazał przyjść.

ewelina.br - Do transferu możesz ile chcesz jeżeli nic Cię nie boli i jesteś na siłach. Po transferze lepiej nie szaleć bo wiadomo przy orgazmie są skurcze , chociaż z drugiej strony niektóre dziewczyny też tego nie przestrzegały a im się udawało także jak ciąża ma być to będzie.
No to Ci pomogłam , ha ha ha

ewelina.br - Do transferu możesz ile chcesz jeżeli nic Cię nie boli i jesteś na siłach. Po transferze lepiej nie szaleć bo wiadomo przy orgazmie są skurcze , chociaż z drugiej strony niektóre dziewczyny też tego nie przestrzegały a im się udawało także jak ciąża ma być to będzie.
No to Ci pomogłam , ha ha ha

bardzo ci dziekuje bo sie balam a mezulo juz sie nie moze doczekac :D

Jo.M nie ma sprawy wysle tobie te badania... ale zastanawiam sie czy ma te badania powtarzac? skoro wyszly mi ujemne wyniki? jak myslisz?

ewelina.br - Ach rozumiem , no cóż miłej imprezki Wam życzę;-)

Olusia - Jeżeli miałaś niedawno robione to bym nie powtarzała oprócz np toxo , cytomegalia , chlamydia - te wirusowe bo wiadomo że zawsze można się zarazić.

Muszę już kończyć bo mam masę pracy a chcę wcześniej wyjść , także do jutra . Buziaki

reklama
Jo,M - chlamydie to teraz robilam po raz pierwszy a wczesniej mi robili wymaz w klinice...:-) jeszcze chce ta ureaplasme i mycoplasme zrobic...bo tego nie mialam robionego...

Do góry