reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Majka spostrzegawcza babka z Ciebie :tak: nie pisałam, bo aż mi głupio, że tak ciągle sprawdzam :-p:-p ale to z niedowierzania, że ten cud ciągle trwa. Ale nie mogłam sobie odmówić sygnaturki, bo dumna jestem z tego wyniku jak paw :-D

OoO teraz zauważyłam, że miałaś podobne wartości w tych samych dniach, mam nadzieję ciągle Ciebie tak szczęśliwie gonić!

reklama
Hej dziewczyny melduje się po wizycie a wiec toxo przebyta i pani docent dała zielone światło :-) jeszcze tylko musze czekać za wynikami z cytomegali DHEAs i różyczki i do gin. na wizyte dot. stymulacji :-)

Lenkabar no piekna beta, rowniez gratuluje :-) .
Majka a jak tam Twoje krwioplucie, mam nadzieje ze antybiotyk pomogl. To ty niezla kruszynka skoro rozmiar 34 nosilas :-) . Ale Wam zazdroszcze tak mega pozytywnie dziewczynki i z tego co pamietam jestesmy w tym samym wieku w 3. I chyba bzibziok tez chyba ze cos krece hehe ;)

Dziewczynki mam pytanko czy ktoras z was ma slownik angielsko polski albo polsko hiszpanski na telefonie? jak on dziala? piszesz z kims i automatycznie przetlumacza tobie tekst na jezyk ktory cie interesuje czy musialabym caly teskt skopiowac zeby mi przetlumaczylo..?
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

lenkabar gratuluje wysokiej bety.... :tak:

Hej kobietki!
Madzia piękny suwaczek i super wiadomości:)
Lenkabar u Ciebie beta też piękna:)
Asitko gratuluję zielonego światła, to teraz do boju!!!
Montana bzibziok w tym roku kończy równo 30, a Wy ile??

Jejku jak ja sie stresuję jutrzejszą betą, jeszcze krwi mi nie pobrali a najchętniej już bym wyniki na necie zaczęła sprawdzać.

Olusia ja takiego mądrego słownika nie znalazłam co by od razu tłumaczył wiec musiałam kopiować.

no niestety nie będę młodą mamą. Zawsze myślałam, że tak 25 lat to jest odpowiedni wiek ale los chciał inaczej i trochę się już to ciągnie.

No właśnie miałam zapytać Lilia i Olusia dostałyście przesyłkę??

reklama
Foote, ale masz piękny prg ile bierzesz progesteronu ? a beta będzie rosła, w czwartek będzie dwucyfrowa, zobaczysz. &&&&&&&&&&& :tak:

Asita, cudownie że toxo przebyta. kciuki za resztę wyników i owocną stymulację :tak:

Olusia, lepie odczekać ten miesiąc niżby miało by być np mniej komóreczek po stymulce, a tak będą wypasione i będzie piękny prezent na rocznicę ślubu. :-)

Madzia76, to tak oficjalnie składam gratulacje obojgu rodzicom, cudownej i nudnej ciąży. :tak:

ewelina br, po punkcji to nawet nie myślałam o przytulankach z mężem tak byłam wysadzona i obolała, a po transferze mieliśmy obowiązkowy post zalecony od lekarza. :-D

kasik36, trzymam kciukasy z całych sił, jajko razem zniesiemy ;-)

lenkabar, a ty nam tu tak cichaczem wpisujesz taki wynik bety !!! no wiesz, pochwaliłabyś się koleżanką :-)

Do góry