reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pisalam juz na zakwalifikowanych, ale powtorze sie- Kasik cholernie mi przykro, jakies dobre przeczucia mialam wzgledem Ciebie, alez zycie plata nam figle :(. Wiem jakie to przykre uczucie ujrzec bete nie wskazujaca ciazy, szczerze ja do tej pory jeszcze sie nie pozbieralam.Kochana ale jeszcze zostalo Ci chyba 3 podejscie w programie o ile sie nie myle. Trzymaj sie mocno <przytul>!

Wczoraj byłam na usg, 14 pęcherzyków, dostałam wczoraj ostatnią dawkę Menopuru 225 i dziś gonapeptyl i Ovitrelle. Punkcja w czwartek o 9.00 boję się trochę.
i stał się cud progesteron spadł z 1.31 na 1.18:) także się tym ucieszyłam, zaraz jadę po dzisiejszy wynik progesteronu oby był wporządku.

Kasik
przykro mi Kochana:-(

Olusia – to normalnie do Ciebie niepodobne, że czytasz forum, a się nie odzywasz :no: Normalnie baty ci się należą, że nas tak późno informujesz jak przebiegła ostatnio Twoja wizyta, ale dobra, wybaczone :-) Miesiąc szybko zleci.

Madzia76 – cudowne wiadomości, gratuluję.

Bzibziok – tak, ja dostałam przesyłkę i wydawało mi się, że pisałam na forum i dziękowałam, ale ostatnio z moją pamięcią trochę kiepsko, więc mogło mi się wydawać :confused: A więc bardzo dziękuję za przesyłkę :-):tak: &&&&&&&& za jutrzejszy piękny przyrost bety.

lenkabar – piękny przyrost bety.

Asita – no to już nie długo zaczynasz walkę o swoje szczęście, super.

kasik - powiem Ci szczerze, że nie mogę uwierzyć, że się nie udało :-( Byłam przekonana, że teraz napewno Ci się uda... Bardzo mi przykro :-( Trzymaj się.

LUTY:

26: Bzibziok - piękny przyrost bety
27: Juhasek87 - punkcja
27: lenkabar - pierwsze spotkanie z dzidzią
27: Mammoni - wizyta kontrolna
27: Foote - II weryfikacja
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
1: kikifish87 - podglądanko przed crio
3: mmm… - udane crio
3: _Infinity_ - wysoka beta
3/4: Esiek - wstępna data transferu
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem

Dziewczyny powiem Wam szczerze, że ja ogólnie jestem optymistką, ale jeżeli chodzi o in vitro to ze mnie mega realistka. Za mną dwie porażki i powiem szczerze, że nie wierzę, że za trzecim razem się, bo niby czemu ma się udać skoro dwa razy się nie udało. Przede mną laparo. Z jednej strony to się cieszę, że nie podchodzę do in vitro, bo mam tej całej sytuacji serdecznie dość. Te wieczne badania, wyniki i wizyty mnie wykańczają, a z drugiej strony to chciałabym, aby już coś się zaczęło dziać. Jestem rozdarta i może jak zacznie się coś dziać to znowu wstąpi we mnie nadzieja i wiara, że się uda.

Jo.M., Olusia, zula, kiki -
tak sobie pomyślałam, ze fajnie byłoby jakbyśmy gdzieś wyjechały an weekend i się zrelaksowały w jakimś spa :-D

Ostatnia edycja:
Lilia, możliwe że ja przegapiłam, bo na trochę się wyłączyłam i skupiłam na czytaniu książek, żeby sobie czymś głowę zająć:) Przez ostatni tydzień przeczytałam 4 książki.
Ale cieszę sie, że dotarło:)

reklama
Witam was dziewczynki kochane ja dziś miałam punkcje pobrano mi 18 pecheżyków z czego 12 było dojżałych i te 12 się zapładnia :D jutro mi maja dzwonić ile się udało zapłodnić i w czwartek mam mieć transfer :) a mam takie pytanie do was jak długo boli brzuch i jajniki po punkcji ? Pozdrawiam :D

Do góry