Cześć dziewczyny
Kasik - Zacznę kochana od Ciebie. Ja też uważam że jest jeszcze nadzieja. I weryfikacją nie ma co się sugerować bo może być sfałszowana lekami , a teraz przy II nie ma bety 0,1 więc nadal musimy wierzyć . Tak bardzo wierzyłam że uda Ci się tym razem i nie odpuszczę do końcowego wyniku.
A z tym labo to jestem na serio w szoku , krowy jedne. Masz rację z tą skargą , nie można tego tak zostawić. No po prostu to się w głowie nie mieści.
Zula - Wiem co myślisz o tych moich badaniach ale muszę jeszcze te NK zrobić. Jeżeli po tych wszystkich badaniach nie uda się zaciążyć to po prostu odpuszczę bo to chyba by znaczyło że własne dziecko nie jest mi pisane. Mam nadzieję że w tym roku wszystko już będzie jasne , bo chwilami tak jak i Ty i Lilia mam ogromne wątpliwości i mam już też dosyć życia wg lekarzy , kliniki i zabiegów.
A wakacje to jak najbardziej bardzo dobry pomysł bo jak pisałam wyżej i tak nasze życie uzależnione jest od kliniki więc odpoczynek psychiczny jest wskazany. Ja jadę w sierpniu na tą Chorwację i trudno jak będzie trzeba poprzesuwać to i tamo w klinice to przesunę.
A jeszcze wracając do "blondi" no to chyba wg mnie masz blond włosy:-) czy mi się wydawało.
Asita - Cieszę się że masz przebyte toxo także jesteś już krok do przodu.
Juhasek - Trzymam kciuki za transfer
Solostar - Za Twój transfer również trzymam kciuki
Lilia - Normalnie czytasz w moich myślach. Jak Zula napisała o urlopie to pomyślałam sobie że fajnie by tak było z samymi babami pojechać gdzieś chociaż na 1-2 dni. :-)
Dorotav - Dziękuję Ci za namiar do tej pracowni. Na pewno skorzystam.:-)
Olusia - Ja te badania NK zrobię ale muszę poczekać do momentu jak antybiotyki mi się skończą bo przypomniało mi się że immunolog mi tak ostatnio powiedział. Także jeżeli chcesz wcześniej się tam wybrać to zadzwoń i zapytaj czy trzeba się umówić. Ja mam leki do 25 marca , 27 wizyta u immunologa i zobaczę czy to koniec mojej kuracji czy nie . Więc najwcześniej na początku kwietnia zrobię te badania.