Dziewczyny tak bardzo chcialam byc z wami na bierzaco ale to chyba nie jest mozliwe tyle piszecie ze po jednym dniu nie idzie nadrobic
Gratuluje z calego serca
tym ktorym sie udalo - a widzicie ze marzenia czasem sie spelniaja

Czekamy na Was mamuski na ciezarowkach po in vitro, bo brakuje pazdziernikowych
Za te ktore wciaz walcza trzymamy z maluszkiem mocno kciuki - wiem ze czasem wszystkiego sie odechciewa ale zobaczycie nadejdzie wasz czas a ja sie modle zeby jak najszybciej - specjalnie dla Was moc fluidkow ciazowych zebyscie szybko dolaczyly do ciezarowek i zobaczycie jeszcze bedziecie narzekac na dolegliwosci ciazowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Widze ze wczoraj pozytywne betki u
Gosi i Bzibzioka - po cichutku gratuluje dziewczyny i trzymam kciuki za piekne przyrosty betki
Majka. Lenkabar - czekamy na ciezarowkach

Co do dolegliwosci - wiem ze ciezko ale wierzcie mi lepiej ze sa przynajmniej wiecie ze jestescie w ciazy bo bez objawow jeszcze gorzej

A podobno nudnosci swiadcza o zdrowej ciazy
Zula - zastanawiam sie co tam u ciebie - rozpoczelas juz przygotowania??
A u nas jutro pierwsze wazne usg - troszke mam stresa trzymajcie kciukaski. Z dolegliwosci mecza mnie mdlosci i mam problemy ze snem ale mam nadzieje ze to juz koncowka
Powodzenia dla wszystkich wizytujacych sie dzisiaj - niech pozytywna moc bedzie z Wami