reklama
blueskye
Fanka BB :)
Bziumelek...a z tymi skurczami-oprócz magnezu badałaś tez potas i wapń?
ja miałam magnez ok ale lekko obnizony wapń i potas i takie miałam skurcze i mrowienia...
potas uzupełniłam..wapno brałam..ale dopiero jak zaczelam z wit d brac to się wyrównało.
ja miałam magnez ok ale lekko obnizony wapń i potas i takie miałam skurcze i mrowienia...
potas uzupełniłam..wapno brałam..ale dopiero jak zaczelam z wit d brac to się wyrównało.
kasik36
Esiek tak sie ciesze, ze z coreczka wszystko okey
Gratuluje i wyobrazam sobie jak z radosci unosisz sie 10 cm nad ziemia 
Tola kciukasy, zeby zarodeczek ladnie sie rozmrozil i zostal z Wami na zawsze
Tola kciukasy, zeby zarodeczek ladnie sie rozmrozil i zostal z Wami na zawsze
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dobrze
Dobrze
Dziękuję
genna
Asita i po co tak panikowałas? Piękna eta gratulacje wiec jutro proszę zrobic sikacza i nam wkleić ten cudny obrazek 
Esiek ale cudownie dziewczynka
)))))) a po IVF w większości chłopcy sie rodzą wiec rodzynka mała 
Esiek ale cudownie dziewczynka
Esiek, Asita -super. Gratuluje.
ja nie wytrzymalam i zrobilam sikanca. 6 dpt i rano wyszla mi bladziutka kreska. Po poludniu zrobilam inny test. Tez bladzioch. Ale zaczelam plamic. Nie jest to zywa krew. No i brzuch boli. Wzielam nospe forte. Masakra. Jutro beta...
ja nie wytrzymalam i zrobilam sikanca. 6 dpt i rano wyszla mi bladziutka kreska. Po poludniu zrobilam inny test. Tez bladzioch. Ale zaczelam plamic. Nie jest to zywa krew. No i brzuch boli. Wzielam nospe forte. Masakra. Jutro beta...
reklama
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Octavi, gratuluję i życzę nudnej ciąży. Dajesz nadzieję, dla dziewczyn z niskim AMH
Widzę, że coraz bardziej powszechna jest ciąża po 4 transferze, więc mam nadzieję, że też do Was dołączę, bo 4 zarodek będzie tym ostatnim. Oby się sprawdziło ostatni będą pierwszymi:-).
A o co chodzi z tą modlitwą? Nie było mnie jak pisałyście i nie bardzo kumam o czym mówicie
Esiek, wspaniale, ze córcia i gratuluję pozytywnych wyników badań. Niech malutka rozwija się zdrowo
Asita piękny przyrost bety, gratuluję mamusiu
)
yplocka, jak pojawiła się kreska, to jest szansa na wysoką betę, szczególnie, że robiłaś w 6dpt. Także trzymam kciuki za betę jutrzejszą
A o co chodzi z tą modlitwą? Nie było mnie jak pisałyście i nie bardzo kumam o czym mówicie

Esiek, wspaniale, ze córcia i gratuluję pozytywnych wyników badań. Niech malutka rozwija się zdrowo
Asita piękny przyrost bety, gratuluję mamusiu
yplocka, jak pojawiła się kreska, to jest szansa na wysoką betę, szczególnie, że robiłaś w 6dpt. Także trzymam kciuki za betę jutrzejszą
Ostatnia edycja:
Podziel się: