reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

blusky – ja tak miałam, że po estrofemie pęcherzyk jednak rósł. Dopiero jak dr zmienił mi estrofem na „końskie” dawki to pęcherzyka nie było.

Asita – piękna beta, trzymam kciuki za przyrost.

Oktavi – słońce nareszcie się odezwałaś. Bardzo się cieszę z Twojej bety, gratuluję i trzymam kciuki za przyrost. Potwierdzasz tezę na forum, że do 4 razy sztuka. Odzywaj się częściej i pisz co u Ciebie.

Esiek - cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku i gratuluję córci.

reklama
TOLA no to kciuki żeby dzidziolek został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&

MAJ
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - II weryfikacja bety
14: Tola32 - wizyta

16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
22: Tola32 - udany transfer
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią

Tola to ja już zaciskam kciuki za udany transfer i oczywiście przesyłam moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D a wiesz ile maleństw będziesz miała podanych :confused:

Asita dzięki :-) Trzymaj jak najmocniej kciuki i te fluidy teleportuj ! :-)
Pyscek ja mam tylko jedengo mrozaczka (niestety), ale mam nadzieję że to będzie ten jedyny!!! Dzięki za fluidki ciążowe- oby pomogły!!!
Boże niech się stanie cud!!!! Liczę na to!!!!

Ostatnia edycja:
Pyscek czuje sie bardzo dobrze...z objawow to tylko sennosc i nabrzmiale piersi :-)
Jak dodalas swoj suwaczek,ze codziennie aktualizuje Ci wiek ciazy? Bo qrde mi stoi w miejscu i codzinnie musze zmieniac...

to widzę że mamy te same objawy :p hehe mnie jeszcze dochodzi rozdrażnienie ... dziś wszystko mnie wkurza nawet dźwięk czajnika jak gotuje się woda :zawstydzona/y:
suwaczek wstawiałam z tej samej strony o Ty, wpisałam początek @ - 28.03 i samo mi obliczyło i liczy dalej :D

Pyscek ale mi chodzi jak dodac na bababyomm prawidlowo? ja zrobila tak i moj stoi w miejscu i codzinnie go musze tworzyc na nwoow

Wklejam adres url obrazka w wariant1, daje wgraj a pozniej jdaje dodaj zdjecie w sygnaturce i zapisuje...

reklama
Ooooo to jestem juz w domu :-) blondynka ze mnuie hahaha...musze lolitce tez powiedziec bo miala problem z tym :-)

Do góry