reklama
_Infinity_
Fanka BB :)
Asita na pewno będzie dobrze ale doskonale cię rozumiem - ja jak patrzyłam na stronę labo z wynikami to autentycznie niedobrze mi się robiło ... po ostatnim razie dla odmiany mój m sprawdzał wyniki i też czekałam zawsze na niego - i chyba przyniósł nam szczęście ;-) Dodam że jego mina jak odbierał kolejne piękne wyniki bety była bezcenna, piękniejsza była tylko jak się popłakał na usg gdzie usłyszeliśmy serduszko :-)
Pyscek
:)
Asita uciekaj kobieto po wynik .. nie trzymaj w niepewności ciężarną kobietę ;-)
Esiek
Fanka BB :)
Dziewczyny barrrdzo dziękuję za Wasze kciuki. Już jestem po:
Dziewczyny - dzidziolek mój zdrowy !!! W pełni !!! Boże jaka ta ulga, każda która to przeszła to nie muszę tłumaczyć chyba jak się dziś czuję
Badanie wygląda tak trisomia 21 1:3427, trisomia 18 1:5137, trisomia 13 1:20000. Powiedział gin, że po badaniu krwi powinno jeszcze prawdopodobieństwo spaść.
Samo badanie bardzo dokladne, ok 40 minut trwało - mój mąż jak zobaczył obraz USG to otworzył buzie i tak siedzial całą wizyte. Szok chlop zaliczył. Niuńka dala się zbadać superowo, na koniec zaczęła się wiercić ale to już był koniec badania.
No i się już wygadałam - prawdopodobnie będę mieć córeczkę
Także kolor wózka w moim suwaczku się sprawdził.
Dziś miała prawie 7cm, data porodu an 19 listopad znów także widzę że to się zmienia.

Dziewczyny - dzidziolek mój zdrowy !!! W pełni !!! Boże jaka ta ulga, każda która to przeszła to nie muszę tłumaczyć chyba jak się dziś czuję
Badanie wygląda tak trisomia 21 1:3427, trisomia 18 1:5137, trisomia 13 1:20000. Powiedział gin, że po badaniu krwi powinno jeszcze prawdopodobieństwo spaść.
Samo badanie bardzo dokladne, ok 40 minut trwało - mój mąż jak zobaczył obraz USG to otworzył buzie i tak siedzial całą wizyte. Szok chlop zaliczył. Niuńka dala się zbadać superowo, na koniec zaczęła się wiercić ale to już był koniec badania.
No i się już wygadałam - prawdopodobnie będę mieć córeczkę
Dziś miała prawie 7cm, data porodu an 19 listopad znów także widzę że to się zmienia.
Pyscek
Esiek Gratuluję Córci
super że wszystko dobrze, że badania wyszły ok i dzidzia zdrowa
macie już wybrane imię ??

Pyscek
u nas tak samo tyle że z imieniem chłopaka
kompletnie nie wiemy jakie wybrać ...

Pyscek
Asita - oj Ty uparciuszku
każesz czekać do wieczora na piękny wynik ...

reklama
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Jestem już po wizycie. Na jajnikach nie ma pecholi (estrofem zadziałał). Endometrium dobre. Transfer mam na 22.05
Boże jak jak chcę żeby się udało!!!!!!!!!! Dziewczyny mocno trzymajcie kciuki i łapie każdą ilość fluidów ciążowych!!!!!!
Oczywiście nie byłabym sobą jakby sie nie zapytała co gdyby... Dr się tylko zaśmiał :-) Powiedział że kolejne podejście do stymulacji VII/VIII. Oby juz nie trzeba było!!! Dr-ka ostatnio mówiła, że następne podejście X byłoby możliwe. Ja już sama nie wiem, ta sama klinika a inaczej mówią... Obym już nie potrzebowała (żeby ten dzidziolek się zadomowił), a inni niech korzystają...
Boże jak jak chcę żeby się udało!!!!!!!!!! Dziewczyny mocno trzymajcie kciuki i łapie każdą ilość fluidów ciążowych!!!!!!

Oczywiście nie byłabym sobą jakby sie nie zapytała co gdyby... Dr się tylko zaśmiał :-) Powiedział że kolejne podejście do stymulacji VII/VIII. Oby juz nie trzeba było!!! Dr-ka ostatnio mówiła, że następne podejście X byłoby możliwe. Ja już sama nie wiem, ta sama klinika a inaczej mówią... Obym już nie potrzebowała (żeby ten dzidziolek się zadomowił), a inni niech korzystają...
Podziel się: