reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asita na pewno będzie dobrze ale doskonale cię rozumiem - ja jak patrzyłam na stronę labo z wynikami to autentycznie niedobrze mi się robiło ... po ostatnim razie dla odmiany mój m sprawdzał wyniki i też czekałam zawsze na niego - i chyba przyniósł nam szczęście ;-) Dodam że jego mina jak odbierał kolejne piękne wyniki bety była bezcenna, piękniejsza była tylko jak się popłakał na usg gdzie usłyszeliśmy serduszko :-)

Dziewczyny barrrdzo dziękuję za Wasze kciuki. Już jestem po:

Dziewczyny - dzidziolek mój zdrowy !!! W pełni !!! Boże jaka ta ulga, każda która to przeszła to nie muszę tłumaczyć chyba jak się dziś czuję :)
Badanie wygląda tak trisomia 21 1:3427, trisomia 18 1:5137, trisomia 13 1:20000. Powiedział gin, że po badaniu krwi powinno jeszcze prawdopodobieństwo spaść.
Samo badanie bardzo dokladne, ok 40 minut trwało - mój mąż jak zobaczył obraz USG to otworzył buzie i tak siedzial całą wizyte. Szok chlop zaliczył. Niuńka dala się zbadać superowo, na koniec zaczęła się wiercić ale to już był koniec badania.
No i się już wygadałam - prawdopodobnie będę mieć córeczkę :) Także kolor wózka w moim suwaczku się sprawdził.
Dziś miała prawie 7cm, data porodu an 19 listopad znów także widzę że to się zmienia.

:)

Nie mamy imienia, myślę, że to będzie "walka" bo nam się niestety nie pokrywają propozycje :)

reklama
Jestem już po wizycie. Na jajnikach nie ma pecholi (estrofem zadziałał). Endometrium dobre. Transfer mam na 22.05
Boże jak jak chcę żeby się udało!!!!!!!!!! Dziewczyny mocno trzymajcie kciuki i łapie każdą ilość fluidów ciążowych!!!!!! :-D

Oczywiście nie byłabym sobą jakby sie nie zapytała co gdyby... Dr się tylko zaśmiał :-) Powiedział że kolejne podejście do stymulacji VII/VIII. Oby juz nie trzeba było!!! Dr-ka ostatnio mówiła, że następne podejście X byłoby możliwe. Ja już sama nie wiem, ta sama klinika a inaczej mówią... Obym już nie potrzebowała (żeby ten dzidziolek się zadomowił), a inni niech korzystają...

Do góry