reklama

Kto po in vitro?

reklama
Octavi kochana gratki, dajesz nadzieję nam czyli kobietom z niskim AMH, wysłałam priva, jak moje ostatnie podejście w Invikcie z rządówki się nie uda rozważam Bociana albo Artemidę. Mam też już namiary na mieszkanie Kwiatka :tak::-)

Esiek kciukasy za badania :-)

Asita ogromne kciukasy za ogromną betę :tak::tak::tak:

Tola powodzenia na wizycie :-)

blueskye ja już nie mówie o tym czy robi to bezinteresownie, bo bezinteresownie to robić może takie rzeczy np. siostra. Ja rozumiem że ona weżmie kase, te nasze dawczynie komórek jajowych też biorą za to kasę (u mnie w klinice płacą im 4tys). W tych czasach to nawet za kopa w du.pe trzeba zapłacić... Tylko problemem jest to że para umawia się np na kwotę 30tys a surogatka co chwile chce więcej i Ci biedni rodzice płacą bo mają nadzieję że dostaną dziecko, a na koniec się okaże że nie odda. To jest dramat.

A ja jak będę robić teraz betę to zrobie poziom magnezu we krwi bo jem go w dużych ilościach i to podobno ten najbardziej przyswajalny a łapią mnie skurcze i drga powieka... Czyli oznacza że jest jakiś niedobór...

Bziumelka mi też drga oko , drgało przed ciążą i w ciąży, robiłam już dwa razy poziom magnezu i żelaza, oczywiście wszystko w normie. Mi pani dr. rodzinna powiedziała, że to może być na tle nerwowym. Chociaż wydaje mi się że nie jestem za specjalnie znerwicowaną osobą, może w ciąży trochę bardziej, ale jednak chyba mieszczę się w normie.

To może powinnam jeszcze dodatkowo brać żelazo, chociaż w tych witaminkach dla starających się jest ale może za mało... Do znerwicowanych to ja napewno nie należę, może tylko czasami....:-)

BZIBZIOK wyniki pewnie już są ale nie mam odwagi zadzwonić ani ich odebrać, no patrząc na Wasze bety to moja jest trochę niska. Mój mąż odbierze wyniki po pracy czyli pewnie po 18.

Asita co Ty gadasz?? Wynik bety masz super, Ty miałaś dwudniowe zarodki a większość 5 dniowe to tak jakbyś robiłam bete w 9dpt blastki czyli wynik powala. Nie masz się czego obawiać :-)

reklama
Asita no co ty - masz dobą betę, porównywalną do mojej (miałam w 9dpt 5-dniowego zarodka 81) a Ty masz 2-dniowego czyli +/- 3 dni różnicy. Zresztą na wielkość nie ma co patrzeć bo są dziewczyny na forum które miały ok. 30 paru w tym czasie i też jest dobrze :tak: A o prawidłowości świadczy tylko przyrost - także głowa do góry, jestem pewna że beta będzie dzisiaj wysoka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry