reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Finesse- czy mnie oczy nie mylą będziesz miała 3 dzieciaczków???

A ja siedzę jak na szpilkach miałam mieć w czwartek punkcję, niestety czekam na informacje bo estradiol ok 540 lecz progesteron mi wyskoczył 2,54 czyli wiadomo, że transfer skazany na stratę a to jest moja ostatnia próba z rządowego

Ostatnia edycja:
agulla, nie trać wiary w kropki, na pewno dadzą radę i zostaną !! Ej a na rozglądanie po nowych klinikach i do tego prywatnie to jeszcze nie czas, poza tym masz jeszcze jedno podejście do rządówki, i może właśnie dobrze by było wtedy zmienić na inna klinikę. Trudno może poczekasz trochę dłużej, i tak musisz odczekać minimum 3 miesiące a jak zejdzie dłużej to będziesz miała czas na podresorowanie komórek i chłopaków, jakaś suplementacja. CO do kosztów prywatnego podejścia to na stronach kliniki jest przeważnie cennik, niektóre mają pakiety, rabaty no i w Twoim przypadku leki do jednego prywatnego podejścia miałabyś refundowane.

Asita, no na reszcie kobieto się odezwałaś, oj Ty nie dobra ;-) klinika wypasiona, nowy sprzęt, większa no wiadomo ładniejsza, tylko teraz to wygląda jak szpital, trochę tak surowo, w tamtej było tak kameralnie, ale właściwie to chodzi o wynik a nie wygląd. no i mam dalej , starą to jak dobrze się wychylę z okna to ją widziałam.
Kciuki jak najbardziej wskazane, trzymam trzymaj kochana, już powoli mam dość i sił brakuje i mam nadzieję że 3 podejście się uda i to podwójnie :-)

Atena, nie wszystko stracone, punkcję zrobią, zapłodnią malucha, zamrożą i za miesiąc podadzą, więcej ciąż i zdrowszych jest z mrozaczków, tak więc kochana nie poddawaj się

SIERPIEŃ

06: Inka26 - wysoka beta !!
06: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką
06: Migotka25 - wysoka beta !!

06: Juhasek87 - wizyta przed crio
07: andzia.m - kontrola do stymulki
08: Agulla84 - wysoka beta !!
12: Kasik36 - wizyta u genetyka i pierwsze spotkanie z kropkami
14: gos1512 - wizyta
14: Anulla28 - wizyta
14: mi mi - wysoka beta !!
20: kwiatuszekq20 - wizyta przed stymulacyjna

Dziewczy jak kogoś nie ma w kalendarzu to dajcie znać, dopiszę
:-)

reklama
Finesse, Olusia- właśnie teraz doczytałam sorki, hihi tak się rodzą plotki.
Zakręcona jestem jak kilo gwoździ.

Olusia- piękna beta spokojnych 9 m-cy

Dorotav - marnie to widzę

Ostatnia edycja:
Do góry